Yoni massage

 

In een tantramassage wordt, mits je een vrouw bent ☺, ook je yoni aangeraakt als deel van jouw hele lichaam. Het kan zijn dat je dit gebied verder wilt onderzoeken.  Bij veel vrouwen zijn er door verschillende ervaringen in het verleden spanningen ontstaan die zich hebben vastgezet in het weefsel in en rondom de yoni. Denk hierbij bv aan een pijnlijke bevalling, abortus, verkeerde opmerkingen en/of handelingen van een seksuele partner, etc.
Bij een yoni-massage wordt op een respectvolle manier en op jouw tempo met zachte massagetechnieken het lichaamsweefsel vrijer gemaakt van spanningen en over- of juist ongevoeligheden. Dat betreft zowel het weefsel aan je buitenkant als aan je binnenkant.


Hoe gaat dat in zijn werk? 

 

Zoals bij elke tantramassage wordt eerst de achterkant van jouw lichaam volledig gemasseerd, zodat je kunt gaan ontspannen. Daarna draai je je om en wordt er langzaam maar zeker meer aandacht gegeven aan je buik, onderbuik, liezen en binnenkant benen en je yoni . Op al die lichaamsdelen kan er gestagneerde energie zitten in de vorm van pijnlijke of overgevoelige dan wel ongevoelige plekken.  Op een zachte manier besteed ik daar aandacht aan.  Het kan zijn dat ik je aanmoedig om wat dieper te ademen zodat oude spanning makkelijker kan wegvloeien. Of om je stem te gebruiken, of woorden – dat wat op dat moment het meest passend is.


Wanneer je er klaar voor bent en pas nadat je er zelf toestemming voor geeft, breng ik langzaam en behoedzaam mijn vinger in je yoni. Dit gebeurt  altijd in overleg, en met de uitnodiging om te voelen wat er te voelen valt. Dat kan pijn zijn of verdriet, maar het kan ook zijn dat er ontspanning, plezier en opwinding komt, of dat je nauwelijks iets voelt - het is allemaal ok.  Belangrijk is dat je jezelf toestemming geeft om open te staan voor je gevoelens en ervaringen. En het besef dat je nergens naar toe moet of dat het anders zou moeten zijn. Altijd blijf je de vrijheid houden om mee te gaan in de ervaring of daar uit te stappen, mocht je dat , om wat voor reden dan ook, willen.  Maar je kan ook al de verschillende ervaringen toelaten en zo verkennen welke gevoelens in dat gebied van jouw lichaam aanwezig zijn. Traag  en in overeenstemming met jou en met wat er gebeurt ga ik vervolgens dieper in de yoni om daar eventuele weefselverhardingen zachter te maken. Op die manier kan er meer ruimte en ontspanning komen in en rondom je yoni.

Wat kan het je brengen?


-Een levendig en stromend gevoel in je bekken
-Het helen van oude pijnen
-Ervaren dat je yoni een integraal onderdeel is van je lichaam
-Het ervaren van meer plezier tijdens seks
-Krachtiger orgasmes
-Meer sensualiteit en vrijheid beleven in intimiteit


Wat we aanraden is dat je eerst een `gewone`  tantrische massage neemt voordat je een speciale yoni massage boekt. Op die manier kun je ervaren hoe het is om aangeraakt te worden, leer je ons en onze aanpak kennen en kun je de volgende keer je zo veel als mogelijk overgeven aan de yoni-massage. Ook kan het zijn dat je meerdere sessies wilt nemen om hier mee bezig te zijn.


In geval van een Yoni massage bij Menso: 

waarom een yoni-massage ontvangen van een man?
Vaak is het zo dat spanningen, frustraties en oude pijnen in het gebied van het bekken gekomen zijn in het contact met een man. Door tijdens deze massage aangeraakt te worden met onverdeelde aandacht en liefde, met een totaal respect voor de grenzen die jij aangeeft, kunnen die kleinere of grote ervaringen geheeld worden, juist door een man.

Praktisch

 

De massage duurt een uur. In totaal mag je anderhalf uur uittrekken voor het geheel van de afspraak, met het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. De prijs is 100 euro.

Voor een afspraak te maken, ga dan naar het contactformulier onderaan deze pagina.
 

Maak hier een afspraak

Met het versturen van je bericht en/of het maken van een afspraak ga je akkoord met het huisreglement en algemene voorwaarden. Wij raden je aan deze eerst door te lezen om misverstanden te voorkomen. Klik op het pdf icoontje om deze te lezen.

N.b.: Elise geeft momenteel enkel duo- en vier-handen massages

CONTACT

Praktisch & bereikbaarheid

Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken of vragen te stellen.

Tussen het maken van een afspraak en de invulling daarvan ligt meestal een week tot anderhalve week.  Een enkele keer kan het ook sneller. Voor het boeken van een afspraak waar we beiden voor ingezet worden kan de wachttijd oplopen tot vier weken.

Het is fijn als je van te voren gedoucht hebt.  Indien nodig, als je recht van het werk komt bijvoorbeeld, kun je ook in de praktijk douchen.

Adres:  Bergestraat 36 te Holsbeek 

Holsbeek ligt nabij Brussel, Leuven, Kessel-Lo en Aarschot.

Bergestraat nr 36 is mede te herkennen aan een groene ijzeren poort met een taxus aan de zijkant. Je kunt gewoon door de poort naar binnen wandelen. Dan wandel je rechtsom het eerste gebouw en vind je aan de rechterzijde van hetzelfde gebouw de ingang van de praktijk. Dit is een bruine deur met een groot raam en kattenluik.

 

Kom je met het openbaar vervoer? Met de bus vanuit station Leuven: lijn 310 Leuven – Aarschot.

Afstappen halte HOLSBEEK BOOMKWEKERIJ. Als je van Leuven komt is het even doorstappen in dezelfde richting als de bus rijdt en dan de eerste straat links en 200m doorstappen.

© 2019 webdesign: Elise. Massage fotografie: Jilliebillie & Onno Veerman

  • Facebook Social Icon