Vier-handen massage voor mannen en vrouwen

Vier-handen massage

Wij brengen jou via onze unieke vier-handen massage in dieper contact met je bruisende vermogen van je body en mind. Met onze energieke handen en kundige technieken wisselen we harmonieus af tussen shiatsu (Japanse drukpunt massage),  bindweefselmassage, helende massage en bovenal een liefdevolle tantrische aanraking. Zowel mentale als emotionele blokkades kunnen hierdoor makkelijk vrijkomen. Het kan wel eens gebeuren dat er een traan of een lachbui kan vrijkomen.

 

Omdat we goed op elkaar ingespeeld zijn als koppel, werken we aanvullend, verdiepend en integreren onze gezamenlijke aanrakingen op maat voor jou.
 

De vier-handen massage geeft de mogelijkheid tot een weldadig gevoel en doorstroming. Het is een ervaring die diep door kan dringen en je zult je na afloop ontspannen voelen en tegelijkertijd warm en liefdevol opgeladen. Doordat de seksuele energie ook wordt aangesproken brengen wij jou vanuit een bekken-hart connectie naar een ruimere ervaring van je zelf: een diepere beleving voorbij het dagdagelijkse. 

Onze vier-handen massage: een intuïtieve vloeibare dans over het landschap van jouw lichaam. Voel je gedragen en in beweging gebracht tegelijkertijd. We doen dit alles met een meditatieve toewijding.

 

Een belevenis van deze vier-handen massage:

"Ik wou jullie nogmaals danken voor de sessie deze namiddag.  Ik kan alleen maar zeggen dat ik het fantastisch vond!  Mijn beste ervaring tot nu toe!

Als ik er aan denk komen er bij mij allerlei dingen op, zoals: het lijkt wel een beetje kunst, er zit iets van bodywork in, het is orgastisch - met meerdere hoogtes en laagtes, het is super gevoelig, het is emotioneel, het gaat diep, het raakt me, er is iets yoga aan, het is naturistisch, het voelt vrij, het maakt één, alles is één geheel, het is iets oneindig, je laat volledig los maar je bent in iets, het is spiritueel, het is meditatief, het is relaxerend, het is zacht en liefdevol, er is harmonie,... en zo kan nog verdergaan... Ik kom graag regelmatig terug!" 

 

Karel

 

De mogelijke intenties om een vier-handen massage te ervaren

 

° Het verkennen van je erotische energie 

° De capaciteit van je genot te vergroten

° Schuld en schaamte onderzoeken en evt stukje loslaten

° Het durven aangeven van je grenzen en wensen tijdens het masseren (wat kan helpen om dit ook tijdens je liefdesspel te doen)

° Het onderzoeken van je lichaam en seksuele energie na een operatie, gender-verandering of-transitie, trauma, zwangerschap, ziekte, nieuwe relatie of juist een afscheid van een oude, etc.

Belangrijk

One-Way Touch: bij alle massages is het een One-Way Touch: je wordt binnen de grenzen en wensen aangeraakt die we van te voren bespreken en die soms tijdens de massages nog worden herhaald.
De massages zijn er voor jou en er vindt géén seksuele uitwissing plaats!

Levels: lees hier meer over de 3 levels waarmee wij werken. Dit vragen wij jou om even door te nemen voordat je het aanvraagformulier invult.

Praktisch

De vier-handen massage duurt een uur. In totaal mag je anderhalf uur uittrekken voor het geheel van de afspraak, met het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. 

 

De prijs voor een vier-handen massage bedraagt 180€.

Voor een afspraak te maken, ga dan naar het contactformulier onderaan deze pagina.

 

Goed om te weten: omdat we in dit geval met twee agenda's werken en met die van jou/jullie kan het ten opzichte van de wachtduur van een tantra massage iets langer oplopen tot 4 weken. 

Maak hier een afspraak

Met het versturen van je bericht en/of het maken van een afspraak ga je akkoord met het huisreglement en algemene voorwaarden. Wij raden je aan deze eerst door te lezen om misverstanden te voorkomen. Klik op het pdf icoontje om deze te lezen.

N.b.: Elise geeft momenteel enkel duo- en vier-handen massages

CONTACT

Praktisch & bereikbaarheid

Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken of vragen te stellen.

Tussen het maken van een afspraak en de invulling daarvan ligt meestal een week tot anderhalve week.  Een enkele keer kan het ook sneller. Voor het boeken van een afspraak waar we beiden voor ingezet worden kan de wachttijd oplopen tot vier weken.

Het is fijn als je van te voren gedoucht hebt.  Indien nodig, als je recht van het werk komt bijvoorbeeld, kun je ook in de praktijk douchen.

Adres:  Bergestraat 36 te Holsbeek 

Holsbeek ligt nabij Brussel, Leuven, Kessel-Lo en Aarschot.

Bergestraat nr 36 is mede te herkennen aan een groene ijzeren poort met een taxus aan de zijkant. Je kunt gewoon door de poort naar binnen wandelen. Dan wandel je rechtsom het eerste gebouw en vind je aan de rechterzijde van hetzelfde gebouw de ingang van de praktijk. Dit is een bruine deur met een groot raam en kattenluik.

 

Kom je met het openbaar vervoer? Met de bus vanuit station Leuven: lijn 310 Leuven – Aarschot.

Afstappen halte HOLSBEEK BOOMKWEKERIJ. Als je van Leuven komt is het even doorstappen in dezelfde richting als de bus rijdt en dan de eerste straat links en 200m doorstappen.

© 2019 webdesign: Elise. Massage fotografie: Jilliebillie & Onno Veerman

  • Facebook Social Icon