top of page

Vier-handen massage

IMG_9317.jpg

Vier-handen massage - sessie van ongeveer 1,5u of 2u

Wij brengen jou via onze unieke vier-handen massage in dieper contact met je bruisende vermogen van je body en mind. Met onze energieke handen en kundige technieken wisselen we harmonieus af tussen shiatsu (Japanse drukpunt massage),  bindweefselmassage, helende massage en bovenal een liefdevolle tantrische aanraking. Zowel mentale als emotionele blokkades kunnen hierdoor makkelijk vrijkomen. Het kan wel eens gebeuren dat er een traan of een lachbui kan vrijkomen.

 

We werken aanvullend, verdiepend en integreren onze gezamenlijke aanrakingen op maat voor jou.
 

De vier-handen massage geeft de mogelijkheid tot een weldadig gevoel en doorstroming. Het is een ervaring die diep door kan dringen en je zult je na afloop ontspannen voelen en tegelijkertijd warm en liefdevol opgeladen. Doordat de seksuele energie ook wordt aangesproken brengen wij jou vanuit een bekken-hart connectie naar een ruimere ervaring van je zelf: een diepere beleving voorbij het dagdagelijkse. 

Onze vier-handen massage: een intuïtieve vloeibare dans over het landschap van jouw lichaam. Voel je gedragen en in beweging gebracht tegelijkertijd. We doen dit alles met een meditatieve toewijding.

Alle genders en seksuele oriëntaties heten wij welkom. 

Ik bied deze Vier-handen massages aan samen met een van mijn collega's. Ontdek ze bovenaan in het menu bij Team.

 

Een belevenis van deze vier-handen massage:

"Ik wou jullie nogmaals danken voor de sessie deze namiddag.  Ik kan alleen maar zeggen dat ik het fantastisch vond!  Mijn beste ervaring tot nu toe!

Als ik er aan denk komen er bij mij allerlei dingen op, zoals: het lijkt wel een beetje kunst, er zit iets van bodywork in, het is orgastisch - met meerdere hoogtes en laagtes, het is super gevoelig, het is emotioneel, het gaat diep, het raakt me, er is iets yoga aan, het is naturistisch, het voelt vrij, het maakt één, alles is één geheel, het is iets oneindig, je laat volledig los maar je bent in iets, het is spiritueel, het is meditatief, het is relaxerend, het is zacht en liefdevol, er is harmonie,... en zo kan nog verdergaan... Ik kom graag regelmatig terug!"

(Massage door Menso & Elise gegeven)

 

Karel

 

De mogelijke intenties om een vier-handen massage te ervaren

 

° Het beheren van je erotische energie 

° Verkennen, verruimen of  verdiepen van je genots-stroom

° Schuld en schaamte onderzoeken en evt stukje loslaten

° Het durven aangeven van je grenzen en wensen tijdens het masseren (wat kan helpen om dit ook tijdens je liefdesspel te doen)

° Het onderzoeken van je lichaam en seksuele energie na een operatie, gender-verandering of-transitie, trauma, zwangerschap, ziekte, nieuwe relatie of juist een afscheid van een oude, etc.

IMG_9285.jpg

Praktisch

° Houd rekening met een wachttijd van een maand.

In totaal mag je anderhalf uur - of twee uur - uittrekken voor het geheel van de afspraak, met het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. 

Deze massage is in te boeken voor de praktijk tein Holsbeek of in de praktijk van een van mijn collega's.

Zie de tarieven pagina voor meer info.

Er wordt een korting gegeven per persoon van 25 bij het inboeken van 3 massages. De korting wordt bij de derde massage gegeven.

bottom of page