Maak hier een afspraak

Praktisch & bereikbaarheid

Hier vind je alle praktische informatie over de massages en bereikbaarheid.

Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken of vragen te stellen.

Tussen het maken van een afspraak en de invulling daarvan ligt meestal een week tot anderhalve week.  Een enkele keer kan het ook sneller.

Het is fijn als je van te voren gedoucht hebt.  Indien nodig, als je recht van het werk komt bijvoorbeeld, kun je ook in de praktijk douchen.

Adres:  Bergestraat 36 te Holsbeek 

Holsbeek ligt nabij Brussel, Leuven, Kessel-Lo en Aarschot.

Neem de afrit 21 op de autosnelweg E314, Lummel Leuven, en volg richting Holsbeek. Na 1 km rij je de bebouwde kom van Holsbeek binnen en zie je aan de rechterkant de kerk en een klein kruispunt. Je rijdt rechtdoor.

Na 100 meter zie je het volgende kruispunt en draai je links met de bocht mee, richting Kortrijk-Dutsel.

De derde zijstraat links is de Bergestraat. Het is de zijstraat net voorbij Boomkwekerijen van Goidenshoven. Je rijdt na ongeveer 200 meter de Bergestraat in, nr. 36 is aan uw linkerkant.  

 

Nr 36 is mede te herkennen aan een groene ijzeren poort met een taxus aan de zijkant. Je kunt gewoon door de poort naar binnen wandelen en dan zie ik je wel verschijnen.

 

Met de bus: lijn 310 Leuven – Aarschot.

Afstappen halte HOLSBEEK BOOMKWEKERIJ. Als je van Leuven komt is het even doorstappen in dezelfde richting als de bus rijdt en dan de eerste straat links en 200m doorstappen.

© 2019 webdesign: Elise. Massage fotografie: Jilliebillie & Onno Veerman

  • Facebook Social Icon

Vier-handen massage voor mannen en vrouwen

Vier-handen massage

Wij brengen jou via onze unieke vier-handen massage in dieper contact met je bruisende vermogen van je body en mind. Met onze energieke handen en kundige technieken wisselen we harmonieus af tussen shiatsu (Japanse drukpunt massage),  bindweefselmassage, helende massage en bovenal een liefdevolle tantrische aanraking. Zowel mentale als emotionele blokkades kunnen hierdoor makkelijk vrijkomen. Het kan wel eens gebeuren dat er een traan of een lachbui kan vrijkomen.

 

Omdat we goed op elkaar ingespeeld zijn als koppel, werken we aanvullend, verdiepend en integreren onze gezamenlijke aanrakingen op maat voor jou.
 

De vier-handen massage geeft de mogelijkheid tot een weldadig gevoel en doorstroming. Het is een ervaring die diep door kan dringen en je zult je na afloop ontspannen voelen en tegelijkertijd warm en liefdevol opgeladen. Doordat de seksuele energie ook wordt aangesproken brengen wij jou vanuit een bekken-hart connectie naar een ruimere ervaring van je zelf: een diepere beleving voorbij het dagdagelijkse. 

Onze vier-handen massage: een intuïtieve vloeibare dans over het landschap van jouw lichaam. Voel je gedragen en in beweging gebracht tegelijkertijd. We doen dit alles met een meditatieve toewijding.

 

Een belevenis van deze vier-handen massage:

"Ik wou jullie nogmaals danken voor de sessie deze namiddag.  Ik kan alleen maar zeggen dat ik het fantastisch vond!  Mijn beste ervaring tot nu toe!

Als ik er aan denk komen er bij mij allerlei dingen op, zoals: het lijkt wel een beetje kunst, er zit iets van bodywork in, het is orgastisch - met meerdere hoogtes en laagtes, het is super gevoelig, het is emotioneel, het gaat diep, het raakt me, er is iets yoga aan, het is naturistisch, het voelt vrij, het maakt één, alles is één geheel, het is iets oneindig, je laat volledig los maar je bent in iets, het is spiritueel, het is meditatief, het is relaxerend, het is zacht en liefdevol, er is harmonie,... en zo kan nog verdergaan... Ik kom graag regelmatig terug!" 

 

- Karel

 

De mogelijke intenties om een tantramassage te ervaren

 

° Het verkennen van je erotische energie 

° De capaciteit van je genot te vergroten

° Schuld en schaamte onderzoeken en evt stukje loslaten

° Het durven aangeven van je grenzen en wensen tijdens het masseren (wat kan helpen om dit ook tijdens je liefdesspel te doen)

° Het onderzoeken van je lichaam en seksuele energie na een operatie, gender-verandering of-transitie, trauma, zwangerschap, ziekte, nieuwe relatie of juist een afscheid van een oude, etc.

Types massages

Level  1  - ontspannende tantra massage waarbij je gehele lichaam wordt aangeraakt, je seksuele opwinding  kan opkomen, of niet, en die energie zal worden opgenomen in het gebeuren.
Ideaal  om kennis te maken met mijn en/of onze werkwijze, voor zachte heling en stress loslaten.

Level 2 – tantra-massage die specifiek bedoeld is om je bewuster te laten worden hoe je seksuele energie stroomt en waar die eventueel blokkeert. Beperkende overtuigingen, schuld- en schaamtegevoelens  worden meer  bewust gemaakt en kunnen losser worden.  Spierspanningen en bindweefsel die minder elastisch is geworden worden onder zachtjes en doeltreffend onder handen genomen, voornamelijk in je bekken. En voor vrouwen ook in en rond je yoni.

Level  3  - een intensieve  tantra-massage waarbij er specifiek gewerkt wordt rond het opwekken van je erotische energie en je opwinding wordt gebruikt om je hele lichaam ermee op te laden.  We doen  eerst een kort ontmoetings-ritueel met elkaar, daarna doe je onder begeleiding een specifieke ademhalingsoefening ter voorbereiding. Ook zul je gedurende de massage worden aangemoedigd dieper en voller te ademen, evt te bewegen en je stem te gebruiken. Er wordt veel aandacht besteed om  je bekken-energie te verbinden met je harts-energie. Je wordt aangemoedigd om te communiceren wat je wel of niet fijn vindt, waar je meer of juist minder druk of wilt, etc. Het is een samen op reis gaan om te ontdekken wat je potentieel is.
Er wordt niet zozeer gewerkt naar een orgasme – meer naar je orgastisch voelen zonder ontlading, al kan het zijn dat het toch gebeurt en dat is uiteraard ook helemaal ok.

Om Level 3 te ontvangen is het noodzakelijk dat je ervaring hebt met tantra(-massages), en een level 1 of 2-massage bij Betantra hebt gedaan.

Belangrijk: bij alle massages is het een One-Way Touch: je wordt binnen de grenzen en wensen aangeraakt die we van te voren bespreken en die soms tijdens de massages nog worden herhaald.
De massages zijn er voor jou en er vindt géén seksuele uitwissing plaats!

Praktisch

De massage zelf duurt ongeveer een uur, in totaal mag je anderhalf uur uittrekken voor het geheel van de afspraak. Dit geldt voor zowel een vierhanden-massage als een duo massage. 

 

De prijs die we hanteren voor een vier-handen massage bedraagt 120€.

Goed om te weten: omdat we in dit geval met twee agenda's werken en met die van jou/jullie kan het ten opzichte van de wachtduur van een tantra massage iets langer oplopen tot 4 weken.