Elise
elise.jpg

Even voorstellen...

Op authentieke en transparante wijze verbind ik me met jou, om te kijken waar je meer levensvreugde en ontspanning kunt toelaten via de weg van je lichaam.
 Ik werk daarbij met een balans van weten door tal van opleidingen en het intuïtief handelen. Ik nodig je uit om nieuwsgierig te zijn naar je mogelijkheden en je gevoelswereld. Door de aandachtige aanrakingen kunnen dieper gelegen aspecten van jezelf (schaduwzijden of andere verborgen schatten) naar de oppervlakte gebracht worden.  Door die expansie kan je ware kracht ten volle stromen.

 

In de huidige periode van mijn leven voel ik mij vaak vitaal en levenslustig. Ik geniet ten volle van mijn liefdevolle partnerrelatie, vriendschappen en familie. Ook nét zo goed vind ik het fijn om me af en toe terug te trekken op mezelf. Maar natuurlijk is het niet altijd zo geweest :-)

 

Al vroeg in mijn leven raakte ik doordrongen van het feit dat het leven in constante verandering is. En merkte dat ik het moeilijk vond dat ik daar geen grip op kon krijgen. Door vallen en opstaan leerde ik dat ik met die veranderingen mee kon gaan. Daardoor kwam er een nieuwe beleving van mijn innerlijke en uiterlijke wereld. Tantra, shiatsu en yoga helpen mij sindsdien om te durven loslaten. De blokkades die ik had opgebouwd in mijn verleden zijn zachter en herkenbaarder geworden. Ik voel mij vrijer en vrijer: meer heel in plaats van verbrokkeld. Het is daarmee een kwestie van mét het lichaam aan de slag te gaan via beweging, ademhaling & geluid in plaats van te denken dat de oplossing er alleen ligt in ons lichaam te zoeken naar de oorzaak. Vaak komen inzichten vanzelf vrij door het lichaamsbewustzijn te activeren, met meer lichaamsvreugde als gevolg.
 

Mijn aanleg voor verwondering en te durven openstaan voor het leven is nog altijd groeiende. Ik vind het heerlijk om te spelen met dimensies in mijn schilderijen. Zo vind ik het ook fijn om de levensenergie te voelen stromen in mijn lichaam als ik yoga doe, in verbinding ga met mensen en de natuur, of... je aan te raken via een tantra massage… daar houd ik van! Via deze weg kan ik mijn innerlijke kracht laten stromen en zet ik die met veel liefde en plezier in voor jou.

IMG_8010.JPG

Relevante vorming

Elise mixt graag haar achtergrondkennis met haar hedendaagse ervaringen en inzichten:

 

Gecertificeerde opleidingen in het veld van lichaams-, energiewerk, meditatie & creativiteit
Shiatsu C3 beoefenaarster & Cranio Sacrale therapeute, Voetreflexuologe, Dru yoga & partner yoga docente, Master in Beeldende Kunsten in afstudeerrichting psyche & creativiteit

Trajecten in het veld van (tantrisch) lichaams-, energiewerk & meditatie

Tantra
° Shakti & Shiva Honouring & Massage - Tantramassagetraining Bristol, by Gayatri

° Erotic Blueprint training, by Miss Jaiya & partner Ian

° Pelvic release / sexual de-armouring training voor yoni & lingam

° Conscious kink & shadow tantra - Kinky couples training London, by Seani Love

Overigen
Beoefenaarster in Reiki II, kinesiologisch testen, restoratieve yoga & vipassana 10-daagse meditatie,

organen KI massage & energetisch behandelen


Les gegeven in:
° Dru yoga & Partner yoga: privé-, groeples & team-building
° Meditatie
° Partner yoga op het Tantrafestival
° Assistente Shiatsu 1A

° Lezingen over gezonde voeding, meditatie, hyperventilatie bij hooggevoeligheid

 

Verdieping en integratie van de zalige polariteit in de bruisende relatie met mijn partner Menso​​;-)

thumbnail (1).jpg