Elise

Even voorstellen...

 

In de huidige periode van mijn leven voel ik mij vaak vitaal en levenslustig. Ik geniet ten volle van mijn liefdevolle partnerrelatie, vriendschappen en familie. Ook nét zo goed vind ik het fijn om me af en toe terug te trekken op mezelf. Maar natuurlijk is het niet altijd zo geweest :-)

 

Al vroeg in mijn leven raakte ik doordrongen van het feit dat het leven in constante verandering is. En merkte dat ik het moeilijk vond dat ik daar geen grip op kon krijgen. Door vallen en opstaan leerde ik dat ik met die veranderingen mee kon gaan. Daardoor kwam er een nieuwe beleving van mijn innerlijke en uiterlijke wereld. Yoga, shiatsu en tantra helpen mij sindsdien om te durven loslaten. De blokkades die ik had opgebouwd in mijn verleden zijn zachter en herkenbaarder geworden. Ik voel mij vrijer en vrijer: meer heel in plaats van verbrokkeld. Tantra in het aller-breedste begrip is daarbij de laatste jaren een zeer krachtig medium geworden, waardoor alles in een stroomversnelling komt. Alles wat niet (meer) bij mij past kan ik simpelweg niet meer met mij meedragen.

Mijn aanleg voor verwondering en te durven openstaan voor het leven is nog altijd groeiende. Ik vind het heerlijk om te spelen met dimensies in mijn schilderijen. Zo vind ik het ook fijn om de levens-energie te voelen stromen in mijn lichaam en van daaruit yoga-houdingen aan te reiken of je aan te raken via tantra… daar houd ik van! Via deze weg kan ik mijn innerlijke kracht laten stromen en zet ik die met veel liefde en plezier in voor jou.

 

Op authentieke en transparante wijze verbind ik me met jou, om te kijken waar je meer levensvreugde en ontspanning kunt toelaten. Ik werk daarbij met een balans van weten door tal van opleidingen en het intuïtief handelen. Ik nodig je uit om nieuwsgierig te zijn naar je mogelijkheden en je gevoelswereld. Door de aandachtige aanrakingen kunnen diepergelegen aspecten van jezelf (schaduwzijden of andere verborgen schatten) naar de oppervlakte gebracht worden. Door die expansie kan je ware kracht ten volle stromen.

 

Relevante vorming

Trajecten & trainingen:

° Erotische blauwdruk training
° Conscious kink & shadow tantra - Kinky couples training London, by Seani Love
° Shakti & Shiva Honouring & Massage - Tantramassagetraining Bristol, by Gayatri

° Pelvic release training

° Partner yoga training - Rainbow Yoga

° Helende Handen training - Annemiek Douw

° Reiki graad 1 & 2

° 10-daagse Vipassana

° Dru sound workshop

 

Opleidingen:​
° Dru yoga docentenopleiding (200 uren) / 2 jaar

° Shiatsu 1, 2 & 3 - Wellness Academie, ISS & Yu Sen / 4 jaar

° Cranio Sacrale therapie - Yu Sen / 1 jaar

° Voetreflexologie basis & gevorderden - Wellness Academie / 1 jaar

° Beeldende Kunsten​ Bachelor, Master & Postgraduate / 7 jaar

° Masterclass traject Psyche & Creativiteit / 1 jaar


Les gegeven in:
° Dru yoga & Partner yoga: privé-, groeples & team-building, 2012 tot heden
° Meditatie
° Tantra yoga op het Tantrafestival

o.a. geassisteerd bij:

° Shiatsu 1A, Yu Sen


Verschillende sjamanisme en tantra workshops & tantra massage onderzoek/uitwisselingen gevolgd 2005 tot heden
 

Verdieping en integratie van de zalige polariteit in de bruisende relatie met mijn partner Menso​​

Maak hier een afspraak

Met het versturen van je bericht en/of het maken van een afspraak ga je akkoord met het huisreglement en algemene voorwaarden. Wij raden je aan deze eerst door te lezen om misverstanden te voorkomen. Klik op het pdf icoontje om deze te lezen.

N.b.: Elise geeft momenteel enkel duo- en vier-handen massages

CONTACT

Praktisch & bereikbaarheid

Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken of vragen te stellen.

Tussen het maken van een afspraak en de invulling daarvan ligt meestal een week tot anderhalve week.  Een enkele keer kan het ook sneller. Voor het boeken van een afspraak waar we beiden voor ingezet worden kan de wachttijd oplopen tot vier weken.

Het is fijn als je van te voren gedoucht hebt.  Indien nodig, als je recht van het werk komt bijvoorbeeld, kun je ook in de praktijk douchen.

Adres:  Bergestraat 36 te Holsbeek 

Holsbeek ligt nabij Brussel, Leuven, Kessel-Lo en Aarschot.

Bergestraat nr 36 is mede te herkennen aan een groene ijzeren poort met een taxus aan de zijkant. Je kunt gewoon door de poort naar binnen wandelen. Dan wandel je rechtsom het eerste gebouw en vind je aan de rechterzijde van hetzelfde gebouw de ingang van de praktijk. Dit is een bruine deur met een groot raam en kattenluik.

 

Kom je met het openbaar vervoer? Met de bus vanuit station Leuven: lijn 310 Leuven – Aarschot.

Afstappen halte HOLSBEEK BOOMKWEKERIJ. Als je van Leuven komt is het even doorstappen in dezelfde richting als de bus rijdt en dan de eerste straat links en 200m doorstappen.

© 2019 webdesign: Elise. Massage fotografie: Jilliebillie & Onno Veerman

  • Facebook Social Icon