Elise
elise.jpg

Even voorstellen

Ik voel mij vaak vitaal en levenslustig. Ik geniet ten volle van mijn twee liefdevolle partnerrelaties, vriendschappen en familie. Ook nét zo goed vind ik het fijn om me af en toe terug te trekken op mezelf, waar ik het verwerken van allerlei indrukken o.a. ook kan ervaren via schilderen.

Tantra laat mij de realiteit dieper beleven. Met als gevolg dat ik merk dat ik geen onderscheid meer hoef te maken tussen datgene wat ik ervaar en hoe ik het zou willen - want die twee zijn soms verschillend :-). In deze visie hoef ik nergens meer naar toe, nergens meer van weg. Vroeger vluchtte ik graag weg, wilde ik altijd ergens anders zijn. Om maar niet te hoeven zakken in de realiteit. Nu voel ik meer en meer: "alles is hier".​
 

Tantra heeft voor mij altijd al bestaan, zonder het zo te benoemen: in verbinding gaan met mezelf, de ander, de natuur... verwondering voelen voor het oneindige universum en alles wat daarin mogelijk is.

Ik nodig je uit om nieuwsgierig te zijn naar je mogelijkheden en je gevoelswereld. Door de aandachtige aanrakingen kunnen dieper gelegen aspecten van jezelf (schaduwzijden of andere verborgen schatten) naar de oppervlakte gebracht worden.  Door die expansie kan je ware kracht ten volle stromen.

Het is daarmee een kwestie van mét het lichaam aan de slag te gaan via beweging, ademhaling & geluid in plaats van te denken dat de oplossing er alleen ligt in ons lichaam te zoeken naar de oorzaak. Vaak komen inzichten vanzelf vrij door het lichaamsbewustzijn te activeren, met meer lichaamsvreugde als gevolg.

IMG_8010.JPG

Trajecten 2018 tot 2022:

Tantra

° Urban Tantra ® Professional Training, Brighton UK - Certificated, by Barbara Carrellas - 2022

° Conscious kink & shadow tantra - Kinky couples training, London UK, by Seani Love - 2020
° Erotic blueprint training, by Miss Jaiya & partner Ian - 2020

° Shakti & Shiva Honouring & Massage - Tantramassagetraining, Bristol UK, by Gayatri - 2018/2019
° Pelvic release / sexual de-armouring training voor yoni & lingam - 2018

Overigen
Masterclass Restoratieve yoga - Psoas, Dru yoga - 2020, Energetisch behandelen, Sittard NL, Annemiek Douw - 2019, Partner-yoga teacher training, Amsterdam NL, Rainbow yoga - 2018

Opleidingen 2005 tot 2016:

° Shiatsu C3 beoefenaarster & Cranio Sacrale therapeute & Voetreflexuologe traject / 4 à 5 jaar

° Dru yoga Professional Teacher Training / 2 jaar

° Master & Post Graduate in Beeldende Kunsten / 6 jaar

Trajecten 2007 tot 2016:

Kinesiologisch testen / gevorderden, Organen KI massage vanuit TCM, Vipassana 10-daagse meditatie, Reiki II

Les gegeven in:
° Dru yoga & Partner yoga & Meditatie: privé-, groeples & team-building & Tantrafestival  >10 jaar
 

Verdieping en integratie van de zalige polariteit in de bruisende relatie met mijn partner Menso​​;-)

thumbnail (1).jpg