Maak hier een afspraak

Praktisch & bereikbaarheid

Hier vind je alle praktische informatie over de massages en bereikbaarheid.

Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken of vragen te stellen.

Tussen het maken van een afspraak en de invulling daarvan ligt meestal een week tot anderhalve week.  Een enkele keer kan het ook sneller.

Het is fijn als je van te voren gedoucht hebt.  Indien nodig, als je recht van het werk komt bijvoorbeeld, kun je ook in de praktijk douchen.

Adres:  Bergestraat 36 te Holsbeek 

Holsbeek ligt nabij Brussel, Leuven, Kessel-Lo en Aarschot.

Neem de afrit 21 op de autosnelweg E314, Lummel Leuven, en volg richting Holsbeek. Na 1 km rij je de bebouwde kom van Holsbeek binnen en zie je aan de rechterkant de kerk en een klein kruispunt. Je rijdt rechtdoor.

Na 100 meter zie je het volgende kruispunt en draai je links met de bocht mee, richting Kortrijk-Dutsel.

De derde zijstraat links is de Bergestraat. Het is de zijstraat net voorbij Boomkwekerijen van Goidenshoven. Je rijdt na ongeveer 200 meter de Bergestraat in, nr. 36 is aan uw linkerkant.  

 

Nr 36 is mede te herkennen aan een groene ijzeren poort met een taxus aan de zijkant. Je kunt gewoon door de poort naar binnen wandelen en dan zie ik je wel verschijnen.

 

Met de bus: lijn 310 Leuven – Aarschot.

Afstappen halte HOLSBEEK BOOMKWEKERIJ. Als je van Leuven komt is het even doorstappen in dezelfde richting als de bus rijdt en dan de eerste straat links en 200m doorstappen.

© 2019 webdesign: Elise. Massage fotografie: Jilliebillie & Onno Veerman

  • Facebook Social Icon
Elise

Intro
 

Allereerst: de uitdaging is voor mij om JA te zeggen naar dít moment, telkens opnieuw. Want zonder deze bewuste beleving is het onmogelijk om vanuit een diepere connectie verder te kunnen. Aandacht op nu, in plaats van wat er gaat komen.

 

In mijn levendige relatie met Menso en in ons samenspel van yoga en massage wordt deze bewustwording gevierd en verder uitgediept. Ook in mijn schilderatelier daag ik mezelf uit om telkens weer in contact te komen met de creativiteit die altijd beschikbaar is.

Naast reizen in de natuur, dansen, muziek maken en het -professioneel- bezig te zijn als beeldend kunstenares zijn in de loop van de tijd shiatsu, yoga en partner yoga prachtige vormen geworden om mee aan de slag te gaan. Wanneer ik mezelf teveel heb uitput met uiterlijke indrukken opdoen, stress, gehaast zijn, verstrikt raken in gedachten of voel ik dat ik niet meer aanwezig ben in mijn lichaam helpen deze vormen om de ervaring van het "aanwezig zijn" te accepteren zoals ik ze openlijk beleef. Door simpelweg te durven openen en te voelen in plaats van deze ervaring te willen veranderen of uit de weg te willen gaan, voel ik een grote dankbaarheid voor het leven dat deze beleving zal transformeren. 

Shiatsu

Zowel het geven als ontvangen van shiatsu geeft me rust als kracht... Een manier van bewuster leven, door te observeren wat er in me omgaat en hoe ik adem. Ook geeft het me de nodige flexibiliteit - zowel op fysiek als geestelijk vlak -  om op de stroming van het leven mee te kunnen gaan. Zo heeft een shiatsu-behandeling, zoals ook het beoefenen van yoga, mij al een aantal keren "gered" van intensieve, langdurige onrust. Je zou het kunnen benoemen als een onderhoudsbeurt die je zo nu en dan ondergaat voor innerlijke balans.

Yoga

Gedurende een lang traject heb ik een prachtige weg afgelegd van een introvert verlegen persoon naar een wezen dat de rijke innerlijke belevingswereld kan tonen aan de wereld met plezier, verwondering en genot, vanuit stilte of uitbundigheid :-) Met het beoefenen en lesgeven van yoga voed ik - naast ontspanning - het speelse vermogen om te verbinden met anderen! De schijnbare grenzen vallen weg waardoor er meer ruimte ontstaat voor wie ik werkelijk ben en hoe ik dat durf te laten zien. Ik voel mij dankbaar dat ik dit mag delen met iedereen die zich aangesproken voelt.

Partner yoga

Ik wil plezier en verbinding brengen in het leven van mensen. Met partner yoga wil ik singles, koppels, mensen van verschillende culturen of levensopvattingen, mensen die verlegen zijn en willen verbinden, of mensen die uit hun cocon willen geraken bereiken. Mensen die op een andere manier sociaal willen zijn dan bijvoorbeeld naar een café of een feest te willen gaan.
Om zo vreugde te laten ontstaan, een netwerk van licht. Op een speelse manier sportief en sociaal samenzijn is de troef.

​​

Deze rijkdom is te mooi om alleen voor mezelf te houden. Mijn intentie is om dit te delen met jou via de individuele tantra massages (voor vrouwen), tantra vier-handen & duo massages en coaching met Menso en onze tantra yoga die we graag inzetten voor de intimiteitscoaching en tantra yoga avonden die we zo nu en dan organiseren.

Relevante vorming

Opleidingen:​

° Beeldende Kunsten​ Bachelor, Master & Postgraduate / 7 jaar

° Masterclass traject Psyche & Creativiteit / 1 jaar
° Shiatsu 1, 2 & 3 - Wellness Academie, ISS & Yu Sen / 4 jaar

° Cranio Sacrale therapie - Yu Sen / 1 jaar

° Voetreflexologie basis & gevorderden - Wellness Academie / 1 jaar

° Dru yoga docentenopleiding (200 uren) / 2 jaar

Cursussen en trainingen:

° Shakti & Shiva Honouring & Massage - Tantramassagetraining Bristol, by Gayatri

° Reiki 1 & 2

° Dru sound workshop

° 10-daagse Vipassana

° Partner yoga - Rainbow Yoga

° Helende Handen - Annemiek Douw


Les gegeven in:
° Dru yoga & Partner yoga: privé-, groeples & team-building, 2012 tot heden
° Meditatie
° Tantra yoga op het Tantrafestival

o.a. geassisteerd bij:

° Shiatsu 1A, Yu Sen


Verschillende sjamanisme en tantra workshops & tantra massage onderzoek/uitwisselingen gevolgd 2005 tot heden
 

Verdieping en integratie van de zalige polariteit in de bruisende relatie met mijn partner Menso​​

Voor mij inspirerende teksten bij het ervaren van doorstroming van levensenergie in het lichaam:


Jeff Foster

YOU ARE THE SPACE FOR THOUGHTS, NOT THE THINKER OF THEM

Thoughts are not you, and they are not reality; they are only suggestions, possibilities, rumours, propaganda, judgements, voices, images, rewinds and fast-forwards coming and going – clouds in the vast sky of you. Don’t try to still, silence or stop, drop, delete or control them. Be the space for them, even if they are very active right now! Remember, if you notice thoughts, if you are mindful of them, you are not trapped in them. They do not define you. You are the silent container, not the contained. Be what you are – thought’s unchanging embrace, the vastness in which thoughts can come and go as they please.

 


Gangaji

Het Paradoxale en de schitterende ironie is dat je, wanneer je erkent dat wat je als werkelijkheid zag in principe niet echt bestaat, een enorme opluchting voelt, intense liefde en diep mededogen voor alles wat je ziet en waarneemt. Door de erkenning dat je wezenlijke, essentiële aard dat is wat nooit verandert, ga je het leven totaal anders beleven of ervaren. Je beleving verandert niet door het streven haar te veranderen, maar door je over te geven aan de onveranderlijkheid die de kern is van alle vermommingen die gedachten, emoties en omstandigheden kunnen aannemen ... De kern is het aanwezig zijn zelf, dat uit zichzelf louter vreugde en intelligentie uitstraalt.