Tantra traject voor twee

Een bruisend arrangement voor jullie beiden

Samen met Elise bied ik een traject aan van drie sessies voor jullie als koppel of gelegenheids-duo. In plaats van een losse duo massage in te boeken leggen we 3 afspraken vast: de eerste keer komen jullie langs voor een duo massage van een tot anderhalf uur, een liefdevolle aanraking door ons - en jullie kiezen zelf door wie jullie gemasseerd wensen te worden. De tweede keer duiken we in een langere belevingsessie van 2,5u inclusief een duo-massage, waarna we een heel scala aan tantrische oefeningen en belevingen verkennen.
Meer uitleg over de duo massage en de belevingsessie vinden jullie hier. De derde keer gaan we verder op de elementen die jullie het meest aanspraken of het meeste hebben gebracht, of eerder een oncomfortabel gevoel gegeven heeft waar jullie in verder willen verkennen. Dit kan leiden tot meer inzicht in jezelf en/of de dynamiek in jullie samen-zijn.

Praktisch

In tegenstelling tot het volgen van een tantra weekend voor ongeveer hetzelfde bedrag krijgen jullie bij ons: directe persoonlijke aandacht, meer tijd voor vragen stellen (dit kan ook per mail), een meer directe energie-overdraging van ons naar jullie, spreiding van de momenten zodat er integratietijd mogelijk is. 

Wij bieden dit traject aan voor 360 euro per persoon. (In plaats van 1 x 90 euro voor een duo massage + 2 x een sessie van 2,5u van 150 euro = 390 euro), als jullie de drie sessies in een keer boeken. Jullie kunnen dit traject bijvoorbeeld spreiden over 2 of 3 maanden. Voor een afspraak te maken, ga dan naar het contactformulier onderaan deze pagina.

Maak hier een afspraak

Met het versturen van je bericht en/of het maken van een afspraak ga je akkoord met het huisreglement

en algemene voorwaarden. Wij raden je aan deze eerst door te lezen om misverstanden te voorkomen.

Klik op het pdf icoontje om deze te lezen.

CONTACT

Praktisch & bereikbaarheid

Hier vind je alle praktische informatie over de massages en bereikbaarheid.

Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken of vragen te stellen.

Tussen het maken van een afspraak en de invulling daarvan ligt meestal een week tot anderhalve week.  Een enkele keer kan het ook sneller. Voor het boeken van een afspraak waar we beiden voor ingezet worden kan de wachttijd oplopen tot vier weken.

Het is fijn als je van te voren gedoucht hebt.  Indien nodig, als je recht van het werk komt bijvoorbeeld, kun je ook in de praktijk douchen.

Adres:  Bergestraat 36 te Holsbeek 

Holsbeek ligt nabij Brussel, Leuven, Kessel-Lo en Aarschot.

Bergestraat nr 36 is mede te herkennen aan een groene ijzeren poort met een taxus aan de zijkant. Je kunt gewoon door de poort naar binnen wandelen. Dan wandel je rechtsom het eerste gebouw en vind je aan de rechterzijde van hetzelfde gebouw de ingang van de praktijk. Dit is een bruine deur met een groot raam en kattenluik.

 

Kom je met het openbaar vervoer? Met de bus vanuit station Leuven: lijn 310 Leuven – Aarschot.

Afstappen halte HOLSBEEK BOOMKWEKERIJ. Als je van Leuven komt is het even doorstappen in dezelfde richting als de bus rijdt en dan de eerste straat links en 200m doorstappen.

© 2019 webdesign: Elise. Massage fotografie: Jilliebillie & Onno Veerman

  • Facebook Social Icon