Tantra traject
IMG_4377.JPG

"Voelen jullie ook die brandende nieuwsgierigheid naar meer?"
Mogelijke intenties om samen een tantra traject te ervaren

 

° Het verkennen en verdiepen van jullie relatie dynamiek

° je comfortzones onderzoeken en evt iets ruimer te maken

° Het verkennen van je erotische energie

° De capaciteit van je genot te vergroten

° Schuld en schaamte onderzoeken en evt stukje loslaten

° Het durven aangeven van je grenzen en wensen tijdens het masseren en/of tijdens de tantrische structuren samen met je partner (wat kan helpen om dit ook tijdens je liefdesspel te doen)

° Het onderzoeken van je lichaam en seksuele energie na een operatie, gender-verandering of-transitie, trauma, zwangerschap, ziekte, nieuwe relatie of juist een afscheid van een oude, etc.

Een bruisend arrangement voor jullie beiden

 

Wij bieden jullie een tantra traject aan van drie sessies voor jullie als koppel of gelegenheids-duo, met korting als jullie deze ineens boeken. In plaats van een losse sessie in te boeken leggen we drie afspraken vast: de eerste keer komen jullie langs voor een duo massage, een liefdevolle aanraking door ons - en jullie kiezen zelf door wie jullie gemasseerd wensen te worden. De tweede keer duiken we in een lange duo beleving van 2 uur inclusief een duo massage, waarna we een heel scala aan tantrische oefeningen en belevingen verkennen. De derde keer gaan we tijdens de duo beleving van 2 uur verder in op de elementen die jullie het meest aanspraken of het meeste hebben gebracht, of eerder een oncomfortabel gevoel gegeven heeft waar jullie in verder willen verkennen. Dit kan leiden tot meer inzicht in jezelf en/of de dynamiek in jullie samenzijn.

 

Willen jullie direct driemaal een duo beleving inboeken (6u totaal) in plaats van één duo massage en tweemaal een duo beleving (5u totaal)? Dat kan ook voor het traject! Zie meer info op de tarieven pagina wat dit betekent voor de korting die jullie telkens krijgen.

Wat bieden wij jullie aan en waarom bij ons?

Nemen jullie graag meer tijd om te gaan verkennen na een duo massage? Voor een uitgebreide duo beleving bieden wij een verdiepende duo beleving aan. We stellen een verrijkende sessie samen van 2 uur - dit kan ook langer, met vooraf afgesproken uur en aangepast tarief.

We starten de eerste sessie met een duo massage, waarbij jullie beiden tegelijkertijd gemasseerd worden door ons. Hierdoor komen jullie beiden in een ruimere beleving van jullie lichaam en wezen. De stromende en ontspannende levensenergie die vrijkomt uit deze sessie nemen we mee in de oefeningen die hierna volgen, die voor meer helderheid en verbinding zorgen tussen jullie.
Bij een vervolgsessie kan de duo massage opnieuw ingezet worden, maar kunnen we ook in overleg kijken naar alternatieven, zoals bijvoorbeeld het verdiepen van de oefeningen van de vorige sessie, en andere mogelijkheden. Een losse sessie kan uiteraard ook volstaan om voorlopig verder te kunnen experimenteren binnen jullie relatie.

Na een inleidend gesprek waarin we bespreken waar de wensen en grenzen van jullie liggen, gaan we tijdens deze duo beleving de nadruk leggen op nieuwsgierig beleven in plaats van een therapeutische aanpak te hanteren. We merken vaak op dat lichaamsgerichte oefeningen helpen om niet in het denken te gaan, wat vaak al op de voorgrond ligt. Door onbevooroordeeld in het ervaren te duiken kunnen plots nieuwe gewaarwordingen bloot komen te liggen die de basis kunnen vormen van een verfrissende nieuwe periode in jullie relatie.

Wij geven tantra trajecten aan zowel mannen als vrouwen. Alle genders en seksuele oriëntaties heten wij welkom.

 
P1020717.JPG

Erotische blauwdrukken traject

 

Mochten jullie graag verkennen wat jullie erotische blauwdruk is, dan kan dit meegenomen worden in jullie tantra traject op maat. We verkennen binnen veilig afgebakende oefeningen alle erotische blauwdrukken met jullie. Wij begeleiden enkel, jullie doen de oefeningen met elkaar. Zijn jullie via de link bovenin het menu hier terecht gekomen, lees dan zeker deze pagina door van boven tot beneden, voor de algemene opbouw van een tantra traject voor koppels.

Hebben jullie het verlangen om mee samen te verkennen, dan is dit zeker een prachtige uitnodiging voor een bijzondere namiddag of avond bij ons in de praktijk. Wij zorgen voor een warme gezellige sfeer met de kaarsjes aan. 

mmx6u0hOz91s4ycqoo1_1280.jpg

Belangrijk

One-Way Touch: bij alle massages is het een One-Way Touch: jullie worden tijdens de duo massage binnen de grenzen en wensen aangeraakt die we van te voren bespreken en die soms tijdens de massages nog worden herhaald. De massages zijn er voor jullie en er vindt géén seksuele uitwissing plaats! Wij dragen kledij en behandelen op een massagetafel.

Praktisch

De duo massage duurt een uur. In totaal mogen jullie anderhalf uur uittrekken voor het geheel van de afspraak, met het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. Voor de twee opvolgende duo belevingen - elk van 2 uur mogen jullie 2,5 uur uittrekken inclusief het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. Ontdek de korting op de tarieven pagina. Voor de bevestiging van dit traject vragen wij jullie het totaalbedrag over te maken vóór de eerste afspraak. Het is niet noodzakelijk om alle drie de data al vast te leggen in een keer, maar wij raden aan om tussen elke afspraak maximum een maand er tussen te laten. Willen jullie er minder tijd tussen laten dan raden we aan om alvast 2 of 3 data samen met ons te zoeken, wegens onze wachttijd.

Goed om te weten: omdat we in dit geval met twee agenda's werken en met die van jou/jullie kan het ten opzichte van de wachttijd van een tantra massage iets langer oplopen tot 4 weken.

 

In tegenstelling tot het volgen van een tantra weekend in groepsverband krijgen jullie bij ons: directe persoonlijke aandacht, meer tijd voor vragen stellen (dit kan ook per mail), een meer directe energie-overdraging van ons naar jullie, spreiding van de momenten zodat er integratietijd mogelijk is.

Mochten jullie toch willen proeven van een hele dag met verdiepende tantra structuren in een kleine groep?
Klik dan hier voor ons aanstaande event te bekijken.