top of page
Tantra traject
IMG_4377.JPG

"Voelen jullie ook die brandende nieuwsgierigheid naar meer?"
Mogelijke intenties om samen een tantra traject te ervaren

 

° Het verkennen en verdiepen van jullie relatie dynamiek

° je comfortzones onderzoeken en evt iets ruimer te maken

° Het verkennen van je erotische energie

° De capaciteit van je genot te vergroten

° Schuld en schaamte onderzoeken en evt stukje loslaten

° Het durven aangeven van je grenzen en wensen tijdens het masseren en/of tijdens de tantrische structuren samen met je partner (wat kan helpen om dit ook tijdens je liefdesspel te doen)

° Het onderzoeken van je lichaam en seksuele energie na een operatie, gender-verandering of-transitie, trauma, zwangerschap, ziekte, nieuwe relatie of juist een afscheid van een oude, etc.

Een bruisend arrangement voor jullie beiden

 

Ik bied jullie samen met een van mijn collega's een tantra traject aan van twee sessies voor jullie als koppel of gelegenheids-duo, met korting als jullie deze ineens boeken. In plaats van een losse sessie in te boeken leggen we twee afspraken vast: de eerste keer komen jullie langs voor een duo beleving van 2,5 uur inclusief een duo massage, waarna we een heel scala aan tantrische oefeningen en belevingen verkennen. De tweede keer gaan we tijdens de duo beleving van 2,5 uur verder in op de elementen die jullie het meest aanspraken of het meeste hebben gebracht, of eerder een oncomfortabel gevoel gegeven heeft waar jullie in verder willen verkennen. Dit kan leiden tot meer inzicht in jezelf en/of de dynamiek in jullie samenzijn.

 

Willen jullie direct tweemaal een duo beleving inboeken (5u totaal)? Zie meer info op de tarieven pagina wat dit betekent voor de korting die jullie  krijgen.

nip.jpg
erotische blauwdrukken

Erotische blauwdrukken traject

 

Mochten jullie graag verkennen wat jullie erotische blauwdruk is, dan kan dit meegenomen worden in jullie tantra traject op maat. Menso Veerman en Hanne Desmedt (collega voor de erotische blauwdrukken) verkennen binnen veilig afgebakende oefeningen alle erotische blauwdrukken met jullie. Wij begeleiden enkel, jullie doen de oefeningen met elkaar. Zijn jullie via de link bovenin het menu hier terecht gekomen, lees dan zeker deze pagina door van boven tot beneden, voor de algemene opbouw van een tantra traject voor koppels. 

Hebben jullie het verlangen om mee samen te verkennen, dan is dit zeker een prachtige uitnodiging voor een bijzondere namiddag of avond bij ons in de praktijk. Wij zorgen voor een warme gezellige sfeer met de kaarsjes aan. 

 

Check ook regelmatig de updates over mogelijke groepsworkshops voor koppels die Hanne en ik begeleiden rond het thema erotische blauwdrukken. 

"Wat zijn erotische blauwdrukken?" Dit zijn verschillende benaderingen waarmee je elkaar kunt verleiden, opwarmen en openen. We zijn allemaal anders bedraad met een voorkeur voor aangeraakt te worden.  De sleutel zit 'm er in om met je partner op een speelse manier er achter te komen hoe jullie jezelf en elkaar kunnen aanwakkeren via deze verschillende poortjes. Soms eerst via het ene poortje naar het andere, waarna je elkaar weer makkelijker kunt ontmoeten in het liefdesspel.

Seksuologe Miss Jaiya heeft in haar praktijk ontdekt dan deze poortjes grofweg onder te verdelen zijn in:

-Energetisch

-Sensueel

-Seksueel

-Kinky

-Shapeshifter (alle vier gecombineerd)

mmx6u0hOz91s4ycqoo1_1280.jpg

Praktisch

Voor de twee  duo belevingen - twee van 2 uur - mogen jullie 2 x 2,5 uur uittrekken inclusief het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. Ontdek de korting op de tarieven pagina. Voor de bevestiging van dit traject vrraag ikjullie het totaalbedrag over te maken vóór de eerste afspraak. Het is niet noodzakelijk om alle twee de data al vast te leggen in een keer, maar ik raad aan om tussen de afspraken maximum een maand er tussen te laten. Willen jullie er minder tijd tussen laten dan raad ik aan om alvast beide data te zoeken, wegens onze wachttijd.

bottom of page