Tantra traject voor koppels

IMG_4377.JPG

"Voelen jullie ook die brandende nieuwsgierigheid naar meer?"

Mogelijke intenties om samen een tantra traject te ervaren

 

° Het verkennen en verdiepen van jullie relatie dynamiek

° je comfortzones onderzoeken en evt iets ruimer te maken

° Het verkennen van je erotische energie

° De capaciteit van je genot te vergroten

° Schuld en schaamte onderzoeken en evt stukje loslaten

° Het durven aangeven van je grenzen en wensen tijdens het masseren en/of tijdens de tantrische structuren samen met je partner (wat kan helpen om dit ook tijdens je liefdesspel te doen)

° Het onderzoeken van je lichaam en seksuele energie na een operatie, gender-verandering of-transitie, trauma, zwangerschap, ziekte, nieuwe relatie of juist een afscheid van een oude, etc.

Een bruisend arrangement voor jullie beiden

 

Wij bieden jullie een traject aan van drie sessies voor jullie als koppel of gelegenheidsduo, met korting als jullie deze ineens boeken. In plaats van een losse sessie in te boeken leggen we 3 afspraken vast: de eerste keer komen jullie langs voor een duo massage, een liefdevolle aanraking door ons - en jullie kiezen zelf door wie jullie gemasseerd wensen te worden. De tweede keer duiken we in een lange tantra beleving voor koppels van 2 uur inclusief een duo massage, waarna we een heel scala aan tantrische oefeningen en belevingen verkennen. Meer uitleg over de duo massage en de tantra beleving vinden jullie hier - of bekijk dezelfde info verder hieronder. De derde keer gaan we tijdens een tantra beleving van 2 uur verder in op de elementen die jullie het meest aanspraken of het meeste hebben gebracht, of eerder een oncomfortabel gevoel gegeven heeft waar jullie in verder willen verkennen. Dit kan leiden tot meer inzicht in jezelf en/of de dynamiek in jullie samenzijn.

 

Willen jullie direct driemaal een tantra beleving inboeken in plaats van één duo massage en twee tantra belevingen? Dat kan ook voor het traject! Zie meer info op de tarieven pagina wat dit betekent voor de korting die jullie telkens krijgen.

Wat bieden wij jullie aan en waarom bij ons?

Nemen jullie graag meer tijd om te gaan verkennen na een duo massage? Voor een uitgebreide tantra beleving bieden wij een verdiepende tantra beleving voor koppels aan. We stellen een verrijkende sessie samen van 2 uur - dit kan ook langer, met vooraf afgesproken uur en aangepast tarief.

We starten de eerste sessie met een duo massage, waarbij jullie beiden tegelijkertijd gemasseerd worden door ons. Hierdoor komen jullie beiden in een ruimere beleving van jullie lichaam en wezen. De stromende en ontspannende levensenergie die vrijkomt uit deze sessie nemen we mee in de oefeningen die hierna volgen, die voor meer helderheid en verbinding zorgen tussen jullie.
Bij een vervolgsessie kan de duo massage opnieuw ingezet worden, maar kunnen we ook in overleg kijken naar alternatieven, zoals bijvoorbeeld het verdiepen van de oefeningen van de vorige sessie, en andere mogelijkheden. Een losse sessie kan uiteraard ook volstaan om voorlopig verder te kunnen experimenteren binnen jullie relatie.

Na een inleidend gesprek waarin we bespreken waar de wensen en grenzen van jullie liggen, gaan we tijdens deze tantra beleving de nadruk leggen op nieuwsgierig beleven in plaats van een therapeutische aanpak te hanteren. We merken vaak op dat lichaamsgerichte oefeningen helpen om niet in het denken te gaan, wat vaak al op de voorgrond ligt. Door onbevooroordeeld in het ervaren te duiken kunnen plots nieuwe gewaarwordingen bloot komen te liggen die de basis kunnen vormen van een verfrissende nieuwe periode in jullie relatie.

Wij geven beiden tantra trajecten aan zowel mannen als vrouwen. Alle genders en seksuele oriëntaties heten wij welkom. Mochten jullie graag verkennen wat jullie erotische blauwdruk is, dan kan dit meegenomen worden in een tantra traject. Check ook zeker alle mogelijke opties in het BETANTRA HUIS overzicht op onze tantra-visie pagina.

 

Onze intentie


Onze intentie is een bewustwording en verdieping aan te bieden van jullie samenzijn op een directe en eenvoudige manier, met onze authentieke, speelse no-nonsense aanpak. Het zal jullie helpen om jullie unieke relatie op te frissen met een hernieuwde dynamiek. Soms confronterend, vaak plezierig, met behoud van de grenzen die vooraf duidelijk besproken worden.

We hebben beiden veel ervaring met het bewust en diepgaand ervaren van de partnerrelatie. We vinden het verrijkend en verfrissend om massage, verbindende yogahoudingen, tantrische ademoefeningen en/of een spel van verkennen van verlangens en grenzen met elkaar uit te wisselen. We merken iedere keer weer dat we elkaar écht kunnen ontmoeten. Dit vinden we te mooi om voor onszelf te houden.

 

Hebben jullie het verlangen om mee samen te verkennen, dan is dit zeker een prachtige uitnodiging voor een bijzondere namiddag of avond bij ons in de praktijk. Wij zorgen voor een warme gezellige sfeer met de kaarsjes aan. 

 

Wat kunnen jullie verwachten binnen een tantra beleving

° Tantra massage technieken die we jullie aanleren

° Ademhaling- en contact oefeningen

° Aanraak oefeningen binnen de relatie-dynamiek: "geven en ontvangen, toestaan en nemen"


° Grenzen verkennen en durven aangeven. Een nee geeft soms meer ruimte voor wat er wel kan.


° De erotische blauwdrukken ontdekken bij jezelf en je partner. Een creatief herontdekken!


° Een duik nemen in de schaduwkant van jullie persona. Waar ligt schaamte en hoe daar een kracht van te maken, met veilige afspraken.

° Tantrische partner yoga

P1020717.JPG

Belangrijk

One-Way Touch: bij alle massages is het een One-Way Touch: jullie worden tijdens de duo massage binnen de grenzen en wensen aangeraakt die we van te voren bespreken en die soms tijdens de massages nog worden herhaald.
De massages zijn er voor jullie en er vindt géén seksuele uitwissing plaats!
Wij dragen kledij en behandelen op een massagetafel.

Praktisch

De duo massage duurt een uur. In totaal mogen jullie anderhalf uur uittrekken voor het geheel van de afspraak, met het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. Voor de twee opvolgende tantra belevingen - elk van 2 uur mogen jullie 2,5 uur uittrekken inclusief het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. Ontdek de korting van 50 euro op de tarieven pagina als je dit traject wilt vastleggen van 5u. Indien jullie graag 3 x een tantra beleving willen inboeken voor dit traject van 6u, is er een korting van 60 euro.

 

 

 

 

 

Goed om te weten: omdat we in dit geval met twee agenda's werken en met die van jou/jullie kan het ten opzichte van de wachtduur van een tantra massage iets langer oplopen tot 4 weken.

 

In tegenstelling tot het volgen van een tantra weekend in groepsverband krijgen jullie bij ons: directe persoonlijke aandacht, meer tijd voor vragen stellen (dit kan ook per mail), een meer directe energie-overdraging van ons naar jullie, spreiding van de momenten zodat er integratietijd mogelijk is.

Als jullie liever (seksueel) oplossingsgericht willen duiken in een of meerdere sessies, dan kan dit bij Menso tijdens een

intimiteitscoaching.