Duo massage
Lees verder onderaan hoe dit kan uitgroeien tot een duo beleving

hands.jpg

Mogelijke intenties om samen een duo massage te ervaren

 

° Het verkennen en verdiepen van jullie relatie dynamiek

° je comfortzones onderzoeken en evt iets ruimer te maken

° Het verkennen van je erotische energie

° De capaciteit van je genot te vergroten

° Schuld en schaamte onderzoeken en evt stukje loslaten

° Het durven aangeven van je grenzen en wensen tijdens het masseren en/of tijdens de tantrische structuren samen met je partner (wat kan helpen om dit ook tijdens je liefdesspel te doen)

° Het onderzoeken van je lichaam en seksuele energie na een operatie, gender-verandering of-transitie, trauma, zwangerschap, ziekte, nieuwe relatie of juist een afscheid van een oude, etc.

Een bruisende ontspanning voor jullie beiden

 

Kom je graag met je partner of als gelegenheids-duo langs voor twee gelijktijdige tantra massages in dezelfde ruimte? Ook dan zijn jullie van harte welkom! Jullie kunnen onderling kiezen wie door wie gemasseerd zal worden.

Begrenzing en veiligheid is belangrijk. Dit zorgt ervoor dat jullie diep kunnen ontspannen als koppel en daarom hebben we voor de massage een gesprek over wat en wel niet mogelijk is.


Wij brengen jullie via onze unieke duo massage in dieper contact met je bruisende vermogen van je body en mind. Met onze energieke handen en kundige technieken wisselen we harmonieus af tussen shiatsu (Japanse drukpunt massage),  bindweefselmassage, helende massage en bovenal een liefdevolle tantrische aanraking. Zowel mentale als emotionele blokkades kunnen hierdoor vrijkomen. Het kan wel eens gebeuren dat er een traan of een lachbui kan vrijkomen. Het is allemaal welkom, en ook goed om te weten: we hoeven nergens naartoe. Wat er is, is helemaal ok.

Wij geven beiden massages aan zowel mannen als vrouwen. Alle genders en seksuele oriëntaties heten wij welkom.
Mochten jullie graag verkennen wat jullie
erotische blauwdruk is, dan kan dit meegenomen worden in een duo massage sessie.

Belangrijk

One-Way Touch: bij alle massages is het een One-Way Touch: jullie worden tijdens de duo massage binnen de grenzen en wensen aangeraakt die we van te voren bespreken en die soms tijdens de massages nog worden herhaald. De massages zijn er voor jullie en er vindt géén seksuele uitwissing plaats. Wij dragen kledij en behandelen op een massagetafel.

Praktisch

° Kom het beste langs zonder seksuele verwachtingen, zonder doel.

° Houd rekening met een wachttijd van een maand.

De duo massage duurt een uur. In totaal mogen jullie anderhalf uur uittrekken voor het geheel van de afspraak, met het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. 

Deze massage is in te boeken voor in Holsbeek of nabij Lummen.

Graag informeren we jullie dat er een korting gegeven wordt, wanneer jullie na een duo massage twee duo belevingen boeken in een keer. Dit valt onder het tantra traject voor koppels of gelegenheids-duo. Ontdek de korting op de tarieven pagina.

 

Duo beleving

Lover's Kiss

"Voelen jullie ook die brandende nieuwsgierigheid naar meer?"
Mogelijke intenties om samen een duo beleving te ervaren

 

° Het verkennen en verdiepen van jullie relatie dynamiek

° je comfortzones onderzoeken en evt iets ruimer te maken

° Het verkennen van je erotische energie

° De capaciteit van je genot te vergroten

° Schuld en schaamte onderzoeken en evt stukje loslaten

° Het durven aangeven van je grenzen en wensen tijdens het masseren en/of tijdens de tantrische structuren samen met je partner (wat kan helpen om dit ook tijdens je liefdesspel te doen)

° Het onderzoeken van je lichaam en seksuele energie na een operatie, gender-verandering of-transitie, trauma, zwangerschap, ziekte, nieuwe relatie of juist een afscheid van een oude, etc.

Wat bieden wij jullie aan en waarom bij ons?

Nemen jullie graag meer tijd om te gaan verkennen? Voor een uitgebreide sessie voor twee bieden wij een duo beleving aan. We stellen een verrijkende sessie samen van 2 uur - dit kan ook langer, met vooraf afgesproken uur en aangepast tarief.

We starten de eerste sessie met een duo massage, waarbij jullie beiden tegelijkertijd gemasseerd worden door ons. Hierdoor komen jullie beiden in een ruimere beleving van jullie lichaam en wezen. De stromende en ontspannende levensenergie die vrijkomt uit deze sessie nemen we mee in de oefeningen die hierna volgen, die voor meer helderheid en verbinding zorgen tussen jullie.
Bij een vervolgsessie kan de duo massage opnieuw ingezet worden, maar kunnen we ook in overleg kijken naar alternatieven, zoals bijvoorbeeld het verdiepen van de oefeningen van de vorige sessie, en andere mogelijkheden. Kijk zeker ter inspiratie naar het
tantra traject voor koppels/gelegenheids-duo, waarin jullie korting krijgen op een duo massage en twee opvolgende sessies. Een losse sessie kan uiteraard ook volstaan om voorlopig verder te kunnen experimenteren binnen jullie relatie.

Na een inleidend gesprek waarin we bespreken waar de wensen en grenzen van jullie liggen, gaan we tijdens deze tantra beleving de nadruk leggen op nieuwsgierig beleven in plaats van een therapeutische aanpak te hanteren. We merken vaak op dat lichaamsgerichte oefeningen helpen om niet in het denken te gaan, wat vaak al op de voorgrond ligt. Door onbevooroordeeld in het ervaren te duiken kunnen plots nieuwe gewaarwordingen bloot komen te liggen die de basis kunnen vormen van een verfrissende nieuwe periode in jullie relatie.

Wij geven beiden tantra belevingen aan zowel mannen als vrouwen. Alle genders en seksuele oriëntaties heten wij welkom. Mochten jullie graag verkennen wat jullie erotische blauwdruk is, dan kan dit meegenomen worden in een duo beleving sessie op maat. We verkennen binnen veilig afgebakende oefeningen alle erotische blauwdrukken met jullie. Wij begeleiden enkel, jullie doen de oefeningen met elkaar.

Hebben jullie het verlangen om mee samen te verkennen, dan is dit zeker een prachtige uitnodiging voor een bijzondere namiddag of avond bij ons in de praktijk. Wij zorgen voor een warme gezellige sfeer met de kaarsjes aan.

Belangrijk

One-Way Touch: bij alle massages is het een One-Way Touch: jullie worden tijdens de duo massage binnen de grenzen en wensen aangeraakt die we van te voren bespreken en die soms tijdens de massages nog worden herhaald. De massages zijn er voor jullie en er vindt géén seksuele uitwissing plaats!

P1020716.JPG

Praktisch

Een tantra beleving voor koppels duurt 2 uur. In totaal mag je 2,5 uur  uittrekken voor het geheel van de afspraak, met het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte.

Goed om te weten: omdat we in dit geval met twee agenda's werken en met die van jou/jullie kan het ten opzichte van de wachtduur van een tantra massage iets langer oplopen tot 4 weken.

Deze beleving is in te boeken voor in Holsbeek of nabij Lummen.

 

Graag informeren we jullie dat er een korting gegeven wordt, wanneer jullie na een duo massage twee duo belevingen boeken in een keer. Dit valt onder het tantra traject voor koppels of gelegenheids-duo.

Ontdek de korting op de tarieven pagina.