Duo massage voor koppels
Lees verder onderaan hoe dit kan uitgroeien tot een XL tantra beleving

hands.jpg

Mogelijke intenties om samen een duo massage te ervaren

 

° Het verkennen en verdiepen van jullie relatie dynamiek

° je comfortzones onderzoeken en evt iets ruimer te maken

° Het verkennen van je erotische energie

° De capaciteit van je genot te vergroten

° Schuld en schaamte onderzoeken en evt stukje loslaten

° Het durven aangeven van je grenzen en wensen tijdens het masseren en/of tijdens de tantrische structuren samen met je partner (wat kan helpen om dit ook tijdens je liefdesspel te doen)

° Het onderzoeken van je lichaam en seksuele energie na een operatie, gender-verandering of-transitie, trauma, zwangerschap, ziekte, nieuwe relatie of juist een afscheid van een oude, etc.

Een bruisende ontspanning voor jullie beiden

 

Kom je graag met je partner of als gelegenheids-duo langs voor twee gelijktijdige tantra massages in dezelfde ruimte? Ook dan zijn jullie van harte welkom! Jullie kunnen onderling kiezen wie door wie gemasseerd zal worden.

Belangrijk om te weten voor dit type massage: dit is geen massage met een happy-ending en wij blijven aangekleed. Het is een one-way touch, jullie ontvangen en wij geven.

Begrenzing en veiligheid is belangrijk. Dit zorgt ervoor dat jullie diep kunnen ontspannen als koppel en daarom hebben we voor de massage een gesprek over wat en wel niet mogelijk is.


Wij brengen jullie via onze unieke duo massage in dieper contact met je bruisende vermogen van je body en mind. Met onze energieke handen en kundige technieken wisselen we harmonieus af tussen shiatsu (Japanse drukpunt massage),  bindweefselmassage, helende massage en bovenal een liefdevolle tantrische aanraking. Zowel mentale als emotionele blokkades kunnen hierdoor vrijkomen. Het kan wel eens gebeuren dat er een traan of een lachbui kan vrijkomen. Het is allemaal welkom, en ook goed om te weten: we hoeven nergens naartoe. Wat er is, is helemaal ok.
 

Net zoals een individuele tantra massage, geeft een duo massage de mogelijkheid tot een weldadig gevoel en fijne doorstroming. Het is een ervaring die diep door kan dringen en jullie zullen je na afloop ontspannen voelen en tegelijkertijd warm en liefdevol opgeladen. Doordat de seksuele energie ook wordt aangesproken brengen wij jullie vanuit een bekken-hart connectie naar een ruimere ervaring van je zelf. 

Onze duo massage is als een intuïtieve vloeibare dans over het landschap van jullie lichamen. Voel je gedragen en in beweging gebracht tegelijkertijd. We doen dit alles met een meditatieve toewijding.

Wij geven beiden massages aan zowel mannen als vrouwen. Alle genders en seksuele oriëntaties heten wij welkom.
Mochten jullie graag verkennen wat jullie
erotische blauwdruk
is, dan kan dit meegenomen worden in een duo massage sessie. Check ook zeker alle mogelijke opties in het BETANTRA HUIS overzicht op onze tantra-visie pagina.

Belangrijk

One-Way Touch: bij alle massages is het een One-Way Touch: jullie worden tijdens de duo massage binnen de grenzen en wensen aangeraakt die we van te voren bespreken en die soms tijdens de massages nog worden herhaald.
De massages zijn er voor jullie en er vindt géén seksuele uitwissing plaats!
Wij dragen kledij en behandelen op een massagetafel.

Praktisch

° Kom het beste langs zonder seksuele verwachtingen, zonder doel.

° Houd rekening met een wachttijd van een maand.

De duo massage duurt een uur. In totaal mogen jullie anderhalf uur uittrekken voor het geheel van de afspraak, met het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. 

Deze massage is in te boeken voor in Holsbeek of nabij Lummen.

 

 

 

Goed om te weten: omdat we in dit geval met twee agenda's werken en met die van jou/jullie kan het ten opzichte van de wachtduur van een tantra massage iets langer oplopen tot 4 weken.

Graag informeren we jullie dat er een korting gegeven wordt, wanneer jullie na een duo massage twee tantra belevingen voor koppels reserveren. Dit valt onder het tantra traject voor koppels. Ontdek de korting op de tarieven pagina.

 

Tantra beleving voor koppels

Lover's Kiss

"Voelen jullie ook die brandende nieuwsgierigheid naar meer?"

Mogelijke intenties om samen een tantra beleving te ervaren

 

° Het verkennen en verdiepen van jullie relatie dynamiek

° je comfortzones onderzoeken en evt iets ruimer te maken

° Het verkennen van je erotische energie

° De capaciteit van je genot te vergroten

° Schuld en schaamte onderzoeken en evt stukje loslaten

° Het durven aangeven van je grenzen en wensen tijdens het masseren en/of tijdens de tantrische structuren samen met je partner (wat kan helpen om dit ook tijdens je liefdesspel te doen)

° Het onderzoeken van je lichaam en seksuele energie na een operatie, gender-verandering of-transitie, trauma, zwangerschap, ziekte, nieuwe relatie of juist een afscheid van een oude, etc.

Wat bieden wij jullie aan en waarom bij ons?

Nemen jullie graag meer tijd om te gaan verkennen? Voor een uitgebreide sessie voor twee bieden wij een tantra beleving aan. We stellen een verrijkende sessie samen van 2 uur - dit kan ook langer, met vooraf afgesproken uur en aangepast tarief.

We starten de eerste sessie met een duo massage, waarbij jullie beiden tegelijkertijd gemasseerd worden door ons. Hierdoor komen jullie beiden in een ruimere beleving van jullie lichaam en wezen. De stromende en ontspannende levensenergie die vrijkomt uit deze sessie nemen we mee in de oefeningen die hierna volgen, die voor meer helderheid en verbinding zorgen tussen jullie.
Bij een vervolgsessie kan de duo massage opnieuw ingezet worden, maar kunnen we ook in overleg kijken naar alternatieven, zoals bijvoorbeeld het verdiepen van de oefeningen van de vorige sessie, en andere mogelijkheden. Kijk zeker ter inspiratie naar het
tantra traject voor koppels, waarin jullie korting krijgen op een duo massage en twee opvolgende sessies. Een losse sessie kan uiteraard ook volstaan om voorlopig verder te kunnen experimenteren binnen jullie relatie.

Na een inleidend gesprek waarin we bespreken waar de wensen en grenzen van jullie liggen, gaan we tijdens deze tantra beleving de nadruk leggen op nieuwsgierig beleven in plaats van een therapeutische aanpak te hanteren. We merken vaak op dat lichaamsgerichte oefeningen helpen om niet in het denken te gaan, wat vaak al op de voorgrond ligt. Door onbevooroordeeld in het ervaren te duiken kunnen plots nieuwe gewaarwordingen bloot komen te liggen die de basis kunnen vormen van een verfrissende nieuwe periode in jullie relatie.

Wij geven beiden tantra belevingen aan zowel mannen als vrouwen. Alle genders en seksuele oriëntaties heten wij welkom. Mochten jullie graag verkennen wat jullie erotische blauwdruk is, dan kan dit meegenomen worden in een tantra beleving sessie. Check ook zeker alle mogelijke opties in het BETANTRA HUIS overzicht op onze tantra-visie pagina.

 

Onze intentie


Onze intentie is een bewustwording en verdieping aan te bieden van jullie samenzijn op een directe en eenvoudige manier, met onze authentieke, speelse no-nonsense aanpak. Het zal jullie helpen om jullie unieke relatie op te frissen met een hernieuwde dynamiek. Soms confronterend, vaak plezierig, met behoud van de grenzen die vooraf duidelijk besproken worden.

We hebben beiden veel ervaring met het bewust en diepgaand ervaren van de partnerrelatie. We vinden het verrijkend en verfrissend om massage, verbindende yogahoudingen, tantrische ademoefeningen en/of een spel van verkennen van verlangens en grenzen met elkaar uit te wisselen. We merken iedere keer weer dat we elkaar écht kunnen ontmoeten. Dit vinden we te mooi om voor onszelf te houden.

 

Hebben jullie het verlangen om mee samen te verkennen, dan is dit zeker een prachtige uitnodiging voor een bijzondere namiddag of avond bij ons in de praktijk. Wij zorgen voor een warme gezellige sfeer met de kaarsjes aan. 

 

Wat kunnen jullie verwachten binnen deze tantra beleving

° Tantra massage technieken die we jullie aanleren

° Ademhaling- en contact oefeningen

° Aanraak oefeningen binnen de relatie-dynamiek: "geven en ontvangen, toestaan en nemen"


° Grenzen verkennen en durven aangeven. Een nee geeft soms meer ruimte voor wat er wel kan.


° De erotische blauwdrukken ontdekken bij jezelf en je partner. Een creatief herontdekken!


° Een duik nemen in de schaduwkant van jullie persona. Waar ligt schaamte en hoe daar een kracht van te maken, met veilige afspraken.

° Tantrische partner yoga

Belangrijk

One-Way Touch: bij alle massages is het een One-Way Touch: jullie worden tijdens de duo massage binnen de grenzen en wensen aangeraakt die we van te voren bespreken en die soms tijdens de massages nog worden herhaald. De massages zijn er voor jullie en er vindt géén seksuele uitwissing plaats!

P1020716.JPG

Praktisch

Een tantra beleving voor koppels duurt 2 uur. In totaal mag je 2,5 uur  uittrekken voor het geheel van de afspraak, met het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte.

Goed om te weten: omdat we in dit geval met twee agenda's werken en met die van jou/jullie kan het ten opzichte van de wachtduur van een tantra massage iets langer oplopen tot 4 weken.

Deze beleving is in te boeken voor in Holsbeek of nabij Lummen.

 

Graag informeren we jullie dat er een korting gegeven wordt, wanneer jullie na een duo massage twee tantra belevingen voor koppels reserveren. Dit valt onder het tantra traject voor koppels.

Als jullie liever (seksueel) oplossingsgericht willen duiken in een of meerdere sessies, dan kan dit bij Menso tijdens een intimiteitscoaching.