top of page

Tantra massage

 

Mijn tantra massages bieden je iets bijzonders: een liefdevolle en respectvolle aanraking met veel aandacht en zonder terughoudendheid. Aanrakingen waardoor je je diep gezien en gevoeld weet in wie je werkelijk bent. Een helende ervaring.

 

Een tantra massage kan je helpen je kwetsuren -opgelopen tijdens intimiteit en seksualiteit- weer te helen. En/of een viering van doorstromend en liefdevol plezier. Het maakt het contact met je eigen lichaam sterker en voller.

 

Bij deze massage gaat het helemaal om jou, om jouw plezier, jouw ontspanning, jouw ontdekkingsreis. De massages zijn géén seksuele massages met een happy ending: het geslacht mee masseren is een onderdeel van het geheel maar neemt niet de overhand. Ik zie jouw geslacht als een van de meerdere energiebronnen van je lichaam, waar blokkades kunnen opgeheven worden, of waar energie kan worden opgewekt en die ook te verspreiden over gans je lijf . Essentieel is wat je intentie is voor deze massage.

Lees zeker hieronder over het verloop van een tantra massage. De tarieven voor onze massages vind je hier.

Er wordt een korting gegeven per persoon van 25 bij het inboeken van 3 massages. De korting wordt bij de derde massage gegeven.

 

Alle genders en seksuele oriëntaties heet ik welkom. Binnen het veld van de massages geef ik ook vier-handen- en duo massages.

Bij interesse voor een Tantra massage bij een van mijn collega's: klik op Team bovenaan in het menu voor hun achtergrond informatie. Daar vind je de link naar hun website, met daarop hun totale Tantra aanbod.

 

De-armouring

Tantra Awakening Massage - Sessie van ongeveer 2u


 

In deze tantra massage maak ik gecombineerd gebruik van diepgaandere massage-technieken en ademwerk. Je wordt uitgenodigd om je stem te gebruiken op een manier die voor jou comfortabel voelt. Dit om je emotionele, sensuele en spirituele energieën wakker te maken en ze in te zetten voor een diepere seksuele beleving in je leven.

 

Het is gebaseerd op het werk van Barbara Carrellas, de auteur van Urban Tantra en biedt je de mogelijkheid om je plezier en genot intensiever te beleven. Niet alleen tijdens de sessie - ook erna kan je merken dat je capaciteit om seksueel plezier te beleven is toegenomen.


Er is de mogelijkheid tot verbale interactie is tussen jou en mij, maar niet verplicht. Ik moedig je bijvoorbeeld aan te blijven ademen. Ik vraag regelmatig wat je nu voelt in je lijf. Het is nog meer een co-creatie - we creëren samen.
 

Wat kun je verwachten? 

Meer voelbare doorstroming in bekken en hartgebied, mogelijke ontladingen van dieper liggende gevoelens, energetische orgasmes, een bevrijdend gevoel in bepaalde lichaamsdelen en in je mind - of iets dat je nog niet kent.


Uiteraard is er van te voren een gesprek waarin we overeenkomen wat je grenzen en verlangens zijn, evenals je intentie. Zodat je een sessie op maat krijgt van wat jij wilt onderzoeken en ervaren.
 

Praktisch
In totaal mag je ongeveer 2u uittrekken voor het geheel van de 
Tantra awakening massage sessie, met het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. 

 

De tarieven voor mijn massages vind je hier. 

Er wordt een korting gegeven per persoon van 25 bij het inboeken van 3 massages. De korting wordt bij de derde massage gegeven.

Bij interesse voor een tantra massage bij een van mijn collega's: klik op Team bovenaan in het menu voor hun achtergrond informatie. Daar vind je de link naar hun website, met daarop hun totale tantra aanbod.

De mogelijke intenties om een tantra massage te ervaren

° Een gevoel van intimiteit of gronding in jezelf te herontdekken of te versterken

° Het verkennen van je seksuele energie, gelinkt aan je hartenergie

° De capaciteit van je genot te vergroten door body awareness

° Schuld en schaamte onderzoeken en evt stukje loslaten

° Het durven aangeven van je grenzen en wensen tijdens het masseren (wat kan helpen om dit ook tijdens je liefdesspel te doen)

° Ejaculatiebeheersing

° Het onderzoeken van je lichaam en seksuele energie na een operatie, gender-verandering of-transitie, trauma, zwangerschap, ziekte, nieuwe relatie of juist een afscheid van een oude, etc.

Hoe verloopt een tantra massage?

DeTantra awakening massage is een intensere & langere tantra massage dan de "basic" tantra massage sessie van 1,5u. 

Tijdens een tantra massage wordt je ganse lichaam aangeraakt, ook je bekkengebied en je geslacht. Je kunt je lichaam immers pas echt als een geheel ervaren als alles met dezelfde intensiteit wordt gemasseerd. Dat maakt van een tantra massage een diepgaande ervaring die je zowel tijdens als na de massage een gevoel van thuiskomen in jezelf geeft.

 

Tijdens een tantra massage is respect voor jouw en mijn grenzen uiterst belangrijk. Je kunt pas volledig ontspannen als je 100% zeker bent dat er niets gaat gebeuren dat jij niet wilt.

Daarom wordt voor de massage alles uitgebreid doorgenomen in een gesprek totdat we elkaars grenzen duidelijk hebben en er een overeenstemming is.

Ik werk in principe vanuit het gegeven van one-way touch, waarbij ik geef en jij ontvangt. De massages zijn er voor jou.

bottom of page