Maak hier een afspraak

Praktisch & bereikbaarheid

Hier vind je alle praktische informatie over de massages en bereikbaarheid.

Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken of vragen te stellen.

Tussen het maken van een afspraak en de invulling daarvan ligt meestal een week tot anderhalve week.  Een enkele keer kan het ook sneller.

Het is fijn als je van te voren gedoucht hebt.  Indien nodig, als je recht van het werk komt bijvoorbeeld, kun je ook in de praktijk douchen.

Adres:  Bergestraat 36 te Holsbeek 

Holsbeek ligt nabij Brussel, Leuven, Kessel-Lo en Aarschot.

Neem de afrit 21 op de autosnelweg E314, Lummel Leuven, en volg richting Holsbeek. Na 1 km rij je de bebouwde kom van Holsbeek binnen en zie je aan de rechterkant de kerk en een klein kruispunt. Je rijdt rechtdoor.

Na 100 meter zie je het volgende kruispunt en draai je links met de bocht mee, richting Kortrijk-Dutsel.

De derde zijstraat links is de Bergestraat. Het is de zijstraat net voorbij Boomkwekerijen van Goidenshoven. Je rijdt na ongeveer 200 meter de Bergestraat in, nr. 36 is aan uw linkerkant.  

 

Nr 36 is mede te herkennen aan een groene ijzeren poort met een taxus aan de zijkant. Je kunt gewoon door de poort naar binnen wandelen en dan zie ik je wel verschijnen.

 

Met de bus: lijn 310 Leuven – Aarschot.

Afstappen halte HOLSBEEK BOOMKWEKERIJ. Als je van Leuven komt is het even doorstappen in dezelfde richting als de bus rijdt en dan de eerste straat links en 200m doorstappen.

© 2019 webdesign: Elise. Massage fotografie: Jilliebillie & Onno Veerman

  • Facebook Social Icon

Tantra massage

 

Onze tantramassages bieden je iets bijzonders: een liefdevolle en respectvolle aanraking met veel aandacht en zonder terughoudendheid. Aanrakingen waardoor je je diep gezien en gevoeld weet in wie je werkelijk bent. Een helende ervaring.

 

Een tantra massage heeft geen doel: je moet nergens naar toe, je hoeft nergens vanaf. Elk gevoel mag en kan er zijn. Het is een ervaring van vreugde, relaxatie, van loslaten, van aardse spiritualiteit. Een ervaring van verbinding met jezelf, van liefde, van ontvangen, van je lijf voelen tintelen en bruisen of juist stil stromen. Maar een goede tantramassage kan je ook helpen je kwetsuren -opgelopen tijdens intimiteit en seksualiteit- weer te helen. Het maakt het contact met je eigen lichaam sterker en voller en leert je meer overgave te voelen, niet alleen met jezelf maar ook met anderen, met je omgeving.  

 

Bij deze massage gaat het helemaal om jou, om jouw plezier, jouw ontspanning, jouw ontdekkingsreis. We komen niks bij je halen. Je hoeft niets terug te doen.  - De massages zijn géén erotische massages met een happy ending.

We bieden ook Yoni massages aan.


Ik (Menso) bied massages aan voor zowel mannen als vrouwen.

Met uitzondering van de vier-handen en duo massages biedt Elise individueel enkel tantra massages aan voor vrouwen.

Dit doet zij soms in onze praktijk in Holsbeek & meestal in haar praktijk te Limburg.

Binnen het veld van de massages geef ik samen met haar ook in Holsbeek de tantra vier-handen- en duo massages.

Hoe verloopt een tantramassage?

Tijdens een tantra massage wordt je ganse lichaam aangeraakt, ook je bekkengebied en je geslacht. Je kunt je lichaam immers pas echt als een geheel ervaren als alles met dezelfde intensiteit wordt gemasseerd. Dat maakt van een tantra massage een diepgaande ervaring die je zowel tijdens als na de massage een gevoel van thuiskomen in jezelf geeft. 

 

Er wordt aandacht aan de verbinding tussen je hart en je geslacht gegeven. Een open stroom tussen die twee gebieden geeft vaak een vervullend gevoel. Voor sommige mensen is het niet vanzelfsprekend om hun seksualiteit diep te verbinden met hun gevoelens van liefde en genegenheid. Tijdens de massage wordt daar ook aandacht aan besteed waardoor er meer evenwicht ontstaat en je levensvreugde zich verdiept.

 

Tijdens een tantra massage is respect voor jouw en onze grenzen uiterst belangrijk. Je kunt pas volledig ontspannen als je 100 % zeker bent dat er niets gaat gebeuren dat jij niet wilt.

Lees hier enkele belevenissen van de gegeven tantra massage

De mogelijke intenties om een tantramassage te ervaren

 

° Het verkennen van je erotische energie 

° De capaciteit van je genot te vergroten

° Schuld en schaamte onderzoeken en evt stukje loslaten

° Het durven aangeven van je grenzen en wensen tijdens het masseren (wat kan helpen om dit ook tijdens je liefdesspel te doen)

° Het onderzoeken van je lichaam en seksuele energie na een operatie, gender-verandering of-transitie, trauma, zwangerschap, ziekte, nieuwe relatie of juist een afscheid van een oude, etc.

Types massages

Level  1  - ontspannende tantra massage waarbij je gehele lichaam wordt aangeraakt, je seksuele opwinding  kan opkomen, of niet, en die energie zal worden opgenomen in het gebeuren.
Ideaal  om kennis te maken met mijn en/of onze werkwijze, voor zachte heling en stress loslaten.

Level 2 – tantra-massage die specifiek bedoeld is om je bewuster te laten worden hoe je seksuele energie stroomt en waar die eventueel blokkeert. Beperkende overtuigingen, schuld- en schaamtegevoelens  worden meer  bewust gemaakt en kunnen losser worden.  Spierspanningen en bindweefsel die minder elastisch is geworden worden onder zachtjes en doeltreffend onder handen genomen, voornamelijk in je bekken. En voor vrouwen ook in en rond je yoni.

Level  3  - een intensieve  tantra-massage waarbij er specifiek gewerkt wordt rond het opwekken van je erotische energie en je opwinding wordt gebruikt om je hele lichaam ermee op te laden.  We doen  eerst een kort ontmoetings-ritueel met elkaar, daarna doe je onder begeleiding een specifieke ademhalingsoefening ter voorbereiding. Ook zul je gedurende de massage worden aangemoedigd dieper en voller te ademen, evt te bewegen en je stem te gebruiken. Er wordt veel aandacht besteed om  je bekken-energie te verbinden met je harts-energie. Je wordt aangemoedigd om te communiceren wat je wel of niet fijn vindt, waar je meer of juist minder druk of wilt, etc. Het is een samen op reis gaan om te ontdekken wat je potentieel is.
Er wordt niet zozeer gewerkt naar een orgasme – meer naar je orgastisch voelen zonder ontlading, al kan het zijn dat het toch gebeurt en dat is uiteraard ook helemaal ok.

Om Level 3 te ontvangen is het noodzakelijk dat je ervaring hebt met tantra(-massages), en een level 1 of 2-massage bij Betantra hebt gedaan.

Belangrijk: bij alle massages is het een One-Way Touch: je wordt binnen de grenzen en wensen aangeraakt die we van te voren bespreken en die soms tijdens de massages nog worden herhaald.
De massages zijn er voor jou en er vindt géén seksuele uitwissing plaats!

 

 

Voor wie?

Man of een vrouw, single of in een relatie, jong of oud, goed in je vel of wat onzeker, conservatief of avontuurlijk – we ontvangen je graag. Iedereen is welkom. 

We bieden ook Yoni massages aan.


Ik (Menso) bied massages aan voor zowel mannen als vrouwen.

Met uitzondering van de vier-handen en duo massages biedt Elise individueel enkel tantra massages aan voor vrouwen.

Dit doet zij soms in onze praktijk in Holsbeek & meestal in haar praktijk te Limburg.

Binnen het veld van de massages geef ik samen met haar ook in Holsbeek de tantra vier-handen- en duo massages.

Praktisch

 

Een tantramassage gegeven door mij (Menso) of Elise duurt minstens een uur tot ongeveer anderhalf uur (massage inclusief gesprek vooraf en erna).

De prijs die we daarvoor vragen is 80 euro.