Tantra massage

 

Onze tantramassages bieden je iets bijzonders: een liefdevolle en respectvolle aanraking met veel aandacht en zonder terughoudendheid. Aanrakingen waardoor je je diep gezien en gevoeld weet in wie je werkelijk bent. Een helende ervaring.

 

Een tantra massage heeft geen doel: je moet nergens naar toe, je hoeft nergens vanaf. Elk gevoel mag en kan er zijn. Het is een ervaring van vreugde, relaxatie, van loslaten, van aardse spiritualiteit. Een ervaring van verbinding met jezelf, van liefde, van ontvangen, van je lijf voelen tintelen en bruisen of juist stil stromen. Maar een goede tantramassage kan je ook helpen je kwetsuren -opgelopen tijdens intimiteit en seksualiteit- weer te helen. Het maakt het contact met je eigen lichaam sterker en voller en leert je meer overgave te voelen, niet alleen met jezelf maar ook met anderen, met je omgeving.  

 

Bij deze massage gaat het helemaal om jou, om jouw plezier, jouw ontspanning, jouw ontdekkingsreis. We komen niks bij je halen. Je hoeft niets terug te doen.  - De massages zijn géén erotische massages met een happy ending.

Ik (Menso) bied ook Yoni massages aan.


Ik bied massages aan voor zowel mannen als vrouwen.

Binnen het veld van de massages geef ik samen met Elise ook de tantra vier-handen- en duo massages aan mannen en vrouwen.

Hoe verloopt een tantramassage?

Tijdens een tantra massage wordt je ganse lichaam aangeraakt, ook je bekkengebied en je geslacht. Je kunt je lichaam immers pas echt als een geheel ervaren als alles met dezelfde intensiteit wordt gemasseerd. Dat maakt van een tantra massage een diepgaande ervaring die je zowel tijdens als na de massage een gevoel van thuiskomen in jezelf geeft. 

 

Er wordt aandacht aan de verbinding tussen je hart en je geslacht gegeven. Een open stroom tussen die twee gebieden geeft vaak een vervullend gevoel. Voor sommige mensen is het niet vanzelfsprekend om hun seksualiteit diep te verbinden met hun gevoelens van liefde en genegenheid. Tijdens de massage wordt daar ook aandacht aan besteed waardoor er meer evenwicht ontstaat en je levensvreugde zich verdiept.

 

Tijdens een tantra massage is respect voor jouw en onze grenzen uiterst belangrijk. Je kunt pas volledig ontspannen als je 100 % zeker bent dat er niets gaat gebeuren dat jij niet wilt.

Lees hier enkele belevenissen van de gegeven tantra massage

De mogelijke intenties om een tantramassage te ervaren

 

° Het verkennen van je erotische energie 

° De capaciteit van je genot te vergroten

° Schuld en schaamte onderzoeken en evt stukje loslaten

° Het durven aangeven van je grenzen en wensen tijdens het masseren (wat kan helpen om dit ook tijdens je liefdesspel te doen)

° Het onderzoeken van je lichaam en seksuele energie na een operatie, gender-verandering of-transitie, trauma, zwangerschap, ziekte, nieuwe relatie of juist een afscheid van een oude, etc.

Belangrijk

One-Way Touch: bij alle massages is het een One-Way Touch: je wordt binnen de grenzen en wensen aangeraakt die we van te voren bespreken en die soms tijdens de massages nog worden herhaald. De massages zijn er voor jou en er vindt géén seksuele uitwissing plaats!

Levels: lees hier meer over de 3 levels waarmee wij werken. Dit vragen wij jou om even door te nemen voordat je het aanvraagformulier invult.

Praktisch

 

De massage duurt een uur. In totaal mag je anderhalf uur uittrekken voor het geheel van de afspraak, met het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. 

De prijs is 100 euro - ook voor een Yoni massage.

Voor een afspraak te maken, ga dan naar het contactformulier onderaan deze pagina.

Maak hier een afspraak

Met het versturen van je bericht en/of het maken van een afspraak ga je akkoord met het huisreglement en algemene voorwaarden. Wij raden je aan deze eerst door te lezen om misverstanden te voorkomen. Klik op het pdf icoontje om deze te lezen.

N.b.: Elise geeft momenteel enkel duo- en vier-handen massages

CONTACT

Praktisch & bereikbaarheid

Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken of vragen te stellen.

Tussen het maken van een afspraak en de invulling daarvan ligt meestal een week tot anderhalve week.  Een enkele keer kan het ook sneller. Voor het boeken van een afspraak waar we beiden voor ingezet worden kan de wachttijd oplopen tot vier weken.

Het is fijn als je van te voren gedoucht hebt.  Indien nodig, als je recht van het werk komt bijvoorbeeld, kun je ook in de praktijk douchen.

Adres:  Bergestraat 36 te Holsbeek 

Holsbeek ligt nabij Brussel, Leuven, Kessel-Lo en Aarschot.

Bergestraat nr 36 is mede te herkennen aan een groene ijzeren poort met een taxus aan de zijkant. Je kunt gewoon door de poort naar binnen wandelen. Dan wandel je rechtsom het eerste gebouw en vind je aan de rechterzijde van hetzelfde gebouw de ingang van de praktijk. Dit is een bruine deur met een groot raam en kattenluik.

 

Kom je met het openbaar vervoer? Met de bus vanuit station Leuven: lijn 310 Leuven – Aarschot.

Afstappen halte HOLSBEEK BOOMKWEKERIJ. Als je van Leuven komt is het even doorstappen in dezelfde richting als de bus rijdt en dan de eerste straat links en 200m doorstappen.

© 2019 webdesign: Elise. Massage fotografie: Jilliebillie & Onno Veerman

  • Facebook Social Icon