Tantra massage

 

Onze tantra massages bieden je iets bijzonders: een liefdevolle en respectvolle aanraking met veel aandacht en zonder terughoudendheid. Aanrakingen waardoor je je diep gezien en gevoeld weet in wie je werkelijk bent. Een helende ervaring.

 

Een tantra massage heeft geen doel: je moet nergens naar toe, je hoeft nergens vanaf. Elk gevoel mag en kan er zijn. Het is een ervaring van vreugde, relaxatie, van loslaten, van aardse spiritualiteit. Een ervaring van verbinding met jezelf, van liefde, van ontvangen, van je lijf voelen tintelen en bruisen of juist stil stromen. Maar een goede tantramassage kan je ook helpen je kwetsuren -opgelopen tijdens intimiteit en seksualiteit- weer te helen. Het maakt het contact met je eigen lichaam sterker en voller en leert je meer overgave te voelen, niet alleen met jezelf maar ook met anderen, met je omgeving.  

 

Bij deze massage gaat het helemaal om jou, om jouw plezier, jouw ontspanning, jouw ontdekkingsreis. We komen niks bij je halen. Je hoeft niets terug te doen.  - De massages zijn géén erotische massages met een happy ending.


Wij geven beiden massages aan zowel mannen als vrouwen. Alle genders en seksuele oriëntaties heten wij welkom. Wij bieden ook Yoni massages aan.

Binnen het veld van de massages geven wij ook vier-handen- en duo massages.

Mocht je graag verkennen wat jouw erotische blauwdruk is, dan kan dit opgenomen worden in een langere tantra massage sessie. Indien je al weet wat jouw blauwdruk is, kunnen we hier ook meteen mee starten. Enige ervaring met tantra is wel een vereiste. 

Hoe verloopt een tantra massage?

Tijdens een tantra massage wordt je ganse lichaam aangeraakt, ook je bekkengebied en je geslacht. Je kunt je lichaam immers pas echt als een geheel ervaren als alles met dezelfde intensiteit wordt gemasseerd. Dat maakt van een tantra massage een diepgaande ervaring die je zowel tijdens als na de massage een gevoel van thuiskomen in jezelf geeft. 

 

Er wordt aandacht aan de verbinding tussen je hart en je geslacht gegeven. Een open stroom tussen die twee gebieden geeft vaak een vervullend gevoel. Voor sommige mensen is het niet vanzelfsprekend om hun seksualiteit diep te verbinden met hun gevoelens van liefde en genegenheid. Tijdens de massage wordt daar ook aandacht aan besteed waardoor er meer evenwicht ontstaat en je levensvreugde zich verdiept.

 

Tijdens een tantra massage is respect voor jouw en onze grenzen uiterst belangrijk. Je kunt pas volledig ontspannen als je 100 % zeker bent dat er niets gaat gebeuren dat jij niet wilt. We werken in principe vanuit het gegeven van one-way touch, waarbij wij geven en jij ontvangt.

De mogelijke intenties om een tantra massage te ervaren

° Een gevoel van intimiteit of gronding in jezelf te herontdekken of te versterken

° Het verkennen van je seksuele energie, gelinkt aan je hartenergie

° De capaciteit van je genot te vergroten door body awareness

° Schuld en schaamte onderzoeken en evt stukje loslaten

° Het durven aangeven van je grenzen en wensen tijdens het masseren (wat kan helpen om dit ook tijdens je liefdesspel te doen)

° Ejaculatiebeheersing

° Het onderzoeken van je lichaam en seksuele energie na een operatie, gender-verandering of-transitie, trauma, zwangerschap, ziekte, nieuwe relatie of juist een afscheid van een oude, etc.

Belangrijk

One-Way Touch: bij alle massages is het een One-Way Touch: je wordt binnen de grenzen en wensen aangeraakt die we van te voren bespreken en die soms tijdens de massages nog worden herhaald. De massages zijn er voor jou en er vindt géén seksuele uitwissing plaats! Wij dragen kledij en behandelen op een massagetafel.

Praktisch

 

° Kom het beste langs zonder seksuele verwachtingen, zonder doel.

° Houd rekening met een wachttijd van een maand.

De massage duurt een uur. In totaal mag je anderhalf uur uittrekken voor het geheel van de afspraak, met het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. 
 

Onze aanrader om nog dieper te duiken

Wil je een langere tantrische ervaring om nog dieper te kunnen zakken in totale ontspanning en doorstroming? Bij zowel Menso als Elise kan er een extra half uur of uur bijgeboekt worden als je een specifieke vraag hebt naar de-armouring: het zachter maken van fysiek/emotionele blokkades in je lichaam voor meer doorstroming, mede dankzij drukpunt-technieken, bindweefselmassage, ademhalings-bewustzijn & energetisch lichaamswerk, gekoppeld aan de tantra massage van een uur. De volledige massage duurt dan 1,5u of 2u. Het totaal van de afspraak - met het gesprek en eventueel douchen - duurt dan telkens een half uur langer (respectievelijk 2u a 2,5u).

Tantra beleving bij Menso

Er kan, bij Menso, als er voldoende ervaring is met tantra, echter ook onderzoek worden gedaan hoe het is als we meer verbindings-oefeningen of - meditaties zouden doen, voor of tijdens de massage. Hierbij gaat het om oprecht in verbinding te gaan, waarbij ook hier weer van te voren duidelijk de grenzen worden besproken. Menso biedt je de mogelijkheid om te onderzoeken en te ervaren hoe tantra-technieken jou kunnen dienen om bewuster om te gaan met jezelf - en de ander.  Mocht je hier graag wat langer in duiken, kan je hier van proeven tijdens een langere tantra beleving van 1,5 uur bij Menso, met onderdelen zoals:

 

° Yoni/Lingam mapping

° Oogcontact oefeningen

° Aanrakingsoefeningen

° Ritual play

° Grensafbakening/Toestemming oefeningen

° Mindful Masturbation

° De-armouring

Na afloop, indien daar behoefte naar is, bespreken we wat jij hebt ervaren: wat ben je tegengekomen van gevoelens, waar was er een goede doorstroming? Wat heeft je ervan weerhouden om meer openheid te ervaren? Wat voelde van je lichaam? Hoe kun je dit integreren in je (seksuele) leven?

Zie de tarieven pagina voor meer info.