top of page
IMG_9317.jpg

Belevenissen

"Lieve Elise en Menso

 

We wilde jullie via deze weg toch nogmaals bedanken voor deze nieuwe mooie ervaring die wij mochten beleven door jullie fluweelzachte en liefdevolle handen.

We kwamen zonder verwachtingen, met een dosis gezonde spanning maar door jullie zachte persoonlijkheid voelden we ons onmiddellijk op ons gemak. 

We teren nog steeds op het gelukzalige gevoel en voelen ons nog meer als ervoor sterk verbonden met elkaar dankzij deze fantastische ervaring.

 

Namasté"

Lisa en Raoul
 

"Hallo Elise en Menso,

Heb er echt van genoten.. Ik heb nog een hele rit naar huis vrolijk gelachen in de auto en dan zalig geslapen! Jullie twee-eenheid man vrouw was de ervaring die ik nu zocht."

Angèle

"

De tantra-sessies met Menso is voor mij een pad van openbloeien en groeien door in verbinding te gaan met mezelf. Dat gaat gepaard met plezier, intimiteit, lust en genieten en geeft me kracht,levensvreugde, vitaliteit en meer liefde.

In de sessies worden angst, verdriet en onzekerheid omhelst - het mag er allemaal en helemaal zijn. Tot nu toe was dit afgesloten in mezelf. Door de liefdevolle confrontatie tijdens de sessies met

zachtheid, mildheid en intimiteit voel ik wat niet meer dient, maar er nog wel is. Langzaam in het tempo dat voor mij veilig voelde mocht het smelten met mijn toestemming.

 

Verlangen, lust en genot zijn prachtige voertuigen naar openheid, levensvreugde en kracht. Ik leer om tegen mezelf te zeggen: ik ben de moeite waard, ik mag bestaan; geluk is ook mijn geboorte-recht!

In tantra hoef ik geen schaamte noch schuldgevoel te hebben. Als het zich aandient in mij word ik uitgenodigd het uit te spreken –zodat het niet meer in mijn binnenste blijft roeren maar het als een vogel uit zijn kooi kan vliegen.

Stap na stap en gedragen door de warmte, zachtheid en liefde van Menso ga ik naar een bevrijdende intieme dans met mezelf en de wereld. De aanrakingen en dansende bewegingen zijn voor mij zo leven-gevend! Dankjewel hiervoor…"

Barbara

"Ik wou jullie nogmaals danken voor de sessie deze namiddag.  Ik kan alleen maar zeggen dat ik het fantastisch vond!  Mijn beste ervaring tot nu toe!

Als ik er aan denk komen er bij mij allerlei dingen op, zoals: het lijkt wel een beetje kunst, er zit iets van bodywork in, het is orgastisch - met meerdere hoogtes en laagtes, het is super gevoelig, het is emotioneel, het gaat diep, het raakt me, er is iets yoga aan, het is naturistisch, het voelt vrij, het maakt één, alles is één geheel, het is iets oneindig, je laat volledig los maar je bent in iets, het is spiritueel, het is meditatief, het is relaxerend, het is zacht en liefdevol, er is harmonie,... en zo kan nog verdergaan... Ik kom graag regelmatig terug!" 

Karel

"Ik voelde me van bij de eerste massage op mijn gemak bij Menso. Hij is respectvol, professioneel en liefdevol. Wat ik vooral fijn vind, is dat hij zo aanwezig is in zijn handen. Hij raakt niet alleen mijn huid aan maar mijn hele wezen en dat komt echt binnen.

 

Ik voel me gezien en ook in de intiemere aanrakingen voel ik dat Menso zich heel goed kan afstemmen. Daardoor durf ik me te openen en me mee te laten voeren door de energie die door mijn lijf stroomt. De massage die hij geeft is soms stevig maar doet deugd en na een pittiger stuk is er altijd weer die zachte aanraking die me opnieuw naar een diepe ontspanning brengt. Ik vond het allemaal heel spannend maar nu voelt het als een ontdekkingsreis waar nog mooie schatten op me liggen te wachten. Het is echt een helende ervaring."

Bernadette

"Allereerst wil ik Elise bedanken voor de energie die ze in mijn sessie gestoken heeft. Bedankt voor het vertrouwen. Ik moet bekennen dat ik een beetje nerveus was voor deze speciale massage. Dit was mijn eerste ervaring. Ik had geen enkel idee wat er zou gebeuren, wat ik zou ervaren, zou voelen. Of ik überhaupt wel iets zou gewaarworden.

Wat zeer leuk en geruststellend was, dat Elise de verwachtingen en handelingen op voorhand met mij heeft overlopen en besproken heeft. Je hebt zelf de controle (of grensafbakening) in handen.

.

Het was een zeer liefdevolle ervaring, warm. Ik heb me zelfs heel klein als een baby gevoeld. Zo innig, zo intens, troostend was het. Elke aanraking was zo liefdevol en welkom: zelfs op de lichaamsdelen waarvan ik dacht dat ik moeite mee zou hebben, zoals de vaginastreek. Het voelde warm en zacht. Helemaal niet zo eng zoals dat vaak in onze gedachten gaat. 

Een aanrader en een dankjewel Elise voor de liefdevolle ervaring."

J.K.

"Er zijn zo van die momenten in je leven die je voor altijd zullen bijblijven. Omdat ze je beroeren, omdat ze je raken tot in het diepst van je ziel.

De tantrische massage die ik van Menso mocht ontvangen, was er zo één.

Het was mijn eerste keer, spannend dus. Op basis van een foto en een tekstje had ik beslist dat deze man de juiste persoon voor me was. En dat bleek nadien op alle vlakken te kloppen. Menso is een man die liefde uitstraalt in alles wat hij zegt en doet. Ik voelde me meteen helemaal op mijn gemak bij hem.

 

Het was een drempel voor me om naakt op een massagetafel te gaan liggen voor een vreemde man die ook nog eens elk plekje van mijn lichaam zou verkennen. Ik verwachtte me aan veel schaamte en net zoveel pijnlijke gedachten in mijn hoofd. Maar ik kreeg exact het tegenovergestelde; Menso bracht me met zijn goddelijke massage snel en schijnbaar moeiteloos heel diep in mijn lichaam,  naar een plekje waar enkel liefde woont. Ik heb me nog nooit zo “mooi” gevoeld als daar en dan, naakt op de massagetafel… vertroeteld door een man die eens een vreemde was."

Christine

"Krachtig en subtiel,  lichtvoetig en diepgaand. Ben blij dat ik mezelf deze tantramassage cadeau heb gedaan."

Raf

Aanbevolen adressen

 

Elise Berkvens- Elise haar praktijk waarin overlappend het tantra aanbod te vinden is van deze website alsook meer energetische massages, mocht een tantra massage nét een stap te ver zijn voor je

Rising Heart - Tantrische workshops en trajecten gegeven door Inge Leemans en haar team

Revolutionary Lovers - Relatiegerichte coaching voor leidinggevenden en hun partners bij Erik en Greet

bottom of page