top of page
Katrien
Tantra massages in Limburg

Aanbod bij Betantra:

° Vier-handen massage

° Duo massage

° Duo beleving

° Tantra traject

Elise haar tantra aanbod op:

www.eliseberkvens.be

Praktijk: te Heusden-Zolder,nabij Hasselt, Limburg

Levenslustig, transparant, veilig & authentiek

Even voorstellen

Ik ervaar frequent een diepe vitaliteit en levenslust. Ik geniet volop van mijn liefdevolle relatie met Gert, mijn waardevolle vriendschappen en mijn band met familie. Tegelijkertijd koester ik de momenten waarop ik me terugtrek in mijn eigen wereld, een plek waar ik de stroom van indrukken kan verwerken en mijn creatieve kant kan verkennen via schilderkunst.

Mijn persoonlijke pad heeft me geleid naar Tantra, waar ik het licht heb laten schijnen op mijn schaduwkanten en daar acceptatie heb gevonden. Dit heeft mijn geest verruimd en me in staat gesteld om anderen een veilige ruimte te bieden om hun eigen schaduw en licht te omarmen. Ik deel dit graag met iedereen die op zoek is naar meer harmonie en ruimte in zichzelf en om zichzelf heen.

Tantra heeft mijn perceptie van de realiteit verdiept. Hierdoor hoef ik niet langer onderscheid te maken tussen wat ik ervaar en hoe ik het zou willen ervaren, omdat ik besef dat die twee soms verschillend kunnen zijn. Vroeger vluchtte ik graag weg, verlangend naar ergens anders zijn om de realiteit te ontlopen. Nu omarm ik steeds meer het besef van "alles is hier."

Tantra is voor mij altijd al een deel van mijn leven geweest, zelfs voordat ik het als dusdanig benoemde. Het gaat om de verbinding met mezelf, anderen, de natuur, en het verwonderd zijn over het oneindige universum en alle mogelijkheden die daarin schuilen.

Ik nodig je uit om nieuwsgierig te zijn naar je eigen potentieel en innerlijke wereld. Door middel van bewuste aanraking kunnen diepere aspecten van jezelf aan de oppervlakte komen, zowel schaduwzijden als verborgen schatten. Deze expansie stelt je in staat om je ware kracht volledig te laten stromen.

Het draait allemaal om het verkennen van je lichaam door beweging, ademhaling en geluid, in plaats van te geloven dat de antwoorden enkel te vinden zijn door in ons lichaam te graven op zoek naar oorzaken. Vaak komen inzichten vanzelf vrij wanneer we ons lichaamsbewustzijn activeren, en dit brengt meer vreugde in ons bestaan.

cosmic girl.jpg

Trajecten 2018 tot 2022:

Tantra

° Urban Tantra ® Professional Training, Brighton UK - Certificated, by Barbara Carrellas - 2022

° Conscious kink & shadow tantra - Kinky couples training, London UK, by Seani Love - 2020
° Erotic blueprint training, by Miss Jaiya & partner Ian - 2020

° Shakti & Shiva Honouring & Massage - Tantramassagetraining, Bristol UK, by Gayatri - 2018/2019
° Pelvic release / sexual de-armouring training voor yoni & lingam - 2018

Overigen
Masterclass Restoratieve yoga - Psoas, Dru yoga - 2020, Energetisch behandelen, Sittard NL, Annemiek Douw - 2019, Partner-yoga teacher training, Amsterdam NL, Rainbow yoga - 2018

Opleidingen 2005 tot 2016:

° Shiatsu C3 beoefenaarster & Cranio Sacrale therapeute & Voetreflexuologe traject / 4 à 5 jaar

° Dru yoga Professional Teacher Training / 2 jaar

° Master & Post Graduate in Beeldende Kunsten / 6 jaar

Trajecten 2007 tot 2016:

Kinesiologisch testen / gevorderden, Organen KI massage vanuit TCM, Vipassana 10-daagse meditatie, Reiki II

Les gegeven in:
° Dru yoga & Partner yoga & Meditatie: privé-, groeples & team-building & Tantrafestival  >10 jaar
 

bottom of page