Tantrische partner yoga 

Met onze tantrische partner yoga willen we meer vreugde, plezier en verbinding brengen in de wereld. Door middel van yoga-houdingen aan te leren en uit te voeren met een ander is er sprake van direct en lichamelijk contact, verbale communicatie en veel plezier! 

 

We geloven en ondervinden dat elkaar helpen, ondersteunen en uitdagen om yoga-houdingen uit te voeren heel verbindend werkt op een voor iedereen toegankelijk niveau. Kwaliteiten die onder andere aangesproken worden zijn speelsheid, goed communiceren, doorzettingsvermogen en flexibiliteit. 


Door poses samen te doen - in een veilig kader - beleven jullie hoe elkaar aandachtig aan te raken, hoe jullie vriendelijk en behulpzaam kunnen zijn naar elkaar toe. Er wordt ook mededogen en acceptatie aangesproken en het gevoel hoe jullie elkaar kunnen vertrouwen. Helder en respectvol communiceren om samen te werken komen daar prachtig uit voort.

Dit tantrische aspect van yoga is een krachtige manier om jullie hart (nog meer) te openen naar elkaar en eventuele conflicten te overstijgen. De houdingen zijn laagdrempelig en vereisen geen yoga ervaring. 

  • Partner (of duo) yoga is ideaal voor koppels  – als jullie elkaar (weer) willen vinden in vreugde en plezier. Het is samen-tijd op een kwaliteitsvolle en plezierige manier doorbrengen door middel van aanraking, communicatie  en het samen uitzoeken hoe je het beste een yoga-houding uitvoert. Je leert elkaar op een nieuwe en frisse manier kennen en jullie kunnen spelenderwijs een aantal valkuilen tegenkomen – en hoe jullie die constructief kunnen omzeilen. Uiteraard werkt dit ook door in de relatie als jullie geen yoga doen. Tantra yoga speelt goed in op de partner-dynamiek. Ook werken de aanrakingen diep door. 

Yoga in het algemeen - en tantra yoga in al haar vormen in het bijzonder - helpt om fysieke en mentale vaardigheden te ontwikkelen; het versterkt het coördinatie- en concentratievermogen, kracht en flexibiliteit, terwijl het tegelijkertijd je zelfvertrouwen vergroot en het kunnen samenwerken. Tevens vergroot het je geduld, je lichaamsbewustzijnen de belangrijke luistervaardigheden. Bovenal versterkt het de hart-bekken connectie met jezelf en vanuit jezelf naar je partner.

Wij werken regelmatig met tantra yoga oefeningen in onze verdiepende belevings-sessies die ook onderdeel uitmaken van het tantra traject voor twee, een bruisende duik in jullie relatie.

Maak hier een afspraak

Met het versturen van je bericht en/of het maken van een afspraak ga je akkoord met het huisreglement en algemene voorwaarden. Wij raden je aan deze eerst door te lezen om misverstanden te voorkomen. Klik op het pdf icoontje om deze te lezen.

N.b.: Elise geeft momenteel enkel duo- en vier-handen massages

CONTACT

Praktisch & bereikbaarheid

Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken of vragen te stellen.

Tussen het maken van een afspraak en de invulling daarvan ligt meestal een week tot anderhalve week.  Een enkele keer kan het ook sneller. Voor het boeken van een afspraak waar we beiden voor ingezet worden kan de wachttijd oplopen tot vier weken.

Het is fijn als je van te voren gedoucht hebt.  Indien nodig, als je recht van het werk komt bijvoorbeeld, kun je ook in de praktijk douchen.

Adres:  Bergestraat 36 te Holsbeek 

Holsbeek ligt nabij Brussel, Leuven, Kessel-Lo en Aarschot.

Bergestraat nr 36 is mede te herkennen aan een groene ijzeren poort met een taxus aan de zijkant. Je kunt gewoon door de poort naar binnen wandelen. Dan wandel je rechtsom het eerste gebouw en vind je aan de rechterzijde van hetzelfde gebouw de ingang van de praktijk. Dit is een bruine deur met een groot raam en kattenluik.

 

Kom je met het openbaar vervoer? Met de bus vanuit station Leuven: lijn 310 Leuven – Aarschot.

Afstappen halte HOLSBEEK BOOMKWEKERIJ. Als je van Leuven komt is het even doorstappen in dezelfde richting als de bus rijdt en dan de eerste straat links en 200m doorstappen.

© 2019 webdesign: Elise. Massage fotografie: Jilliebillie & Onno Veerman

  • Facebook Social Icon