Ik (Menso) bied je de mogelijkheid om te onderzoeken en te ervaren hoe tantra-technieken jou kunnen dienen om bewuster om te gaan met jezelf - en de ander.  
Daarvoor gebruik ik een traject dat bestaat uit 3 sessies die we dan in 1 keer inboeken voor jou.

Naast de onderstaande massages worden de sessies ondersteund met oefeningen waar ik een aantal voorbeelden zal geven bij het hoofdstukje "Wat kun je verwachten" onderaan deze pagina.

Tantra traject

Hoe ziet dit traject eruit?

° Intake plus 1e tantra massage

Hierbij kijken we samen wat je intentie is, waar je grenzen en wensen liggen. Op maat van jouw behoeftes en situatie stel ik een traject samen voor jou met massage, oefeningen en reflectie-momenten ter integratie. We overlopen dit samen voor deze eerste massage. Mocht ik (of jij) het gevoel hebben tijdens of na de massage dat er bepaalde onderwerpen meer naar boven komen, stel ik het traject bij waar nodig. 
 

° 2e massage

Een massage met een meer uitgebreide Yoni (Sanskriet voor vagina)/ Lingam (Sanskriet voor penis) behandeling, indien dit wenselijk is. Ook dit wordt uiteraard in samenspraak beslist. 

° 3e massage

Een massage met uitnodiging tot een krachtiger ervaren van innerlijke en/of seksuele energiestromen door middel van ademhaling, beweging en geluid. Hierbij gaat het steeds om een uitnodiging. Je bent uiteraard niet verplicht om bijvoorbeeld je stem te gebruiken als je je daar niet goed bij voelt. Deze drie expressiemogelijkheden kunnen vaak nog vrijer worden dan ze al zijn. Als je deze meer inzet, zul je snel merken dat er meer vreugde, meer plezier, een dieper genot en een gevoel van meer ruimte en vrijheid beschikbaar is.

 

Wat kun je verwachten?

Een integere en een op jouw maat aangeboden begeleiding tijdens het hele proces en na elke massage bespreken we wat jij hebt ervaren: wat ben je tegengekomen van gevoelens, waar was er een goede doorstroming? Wat heeft je ervan weerhouden om meer openheid te ervaren? Wat voelde van je lichaam? Hoe kun je dit integreren in je (seksuele) leven?

Dit zijn een aantal voorbeelden van tantra-oefeningen die aan bod kunnen komen in het traject:

 

° Yoni/Lingam/Anal mapping

° Oogcontact oefeningen

° Aanrakingsoefeningen

° Ritual play

° Grensafbakening/Toestemming oefeningen

° Mindful Masturbation

° De-armoring

Mijn intentie is dat je een bredere invulling en meer vrijheid kan ervaren van jouw unieke seksuele energie en jouw expressie daarvan.  Omdat ik ervan overtuigd ben èn ervaar dat een fijne en bevredigende seksbeleving bijdraagt tot meer geluk en vreugde.

Lees hier een inspirerende tekst op mijn blog over deze "openheid" te ervaren.

Praktisch

De prijs voor een tantra traject bedraagt  270 euro.

Heb je later nog graag een sessie dan is de prijs voor een follow-up 90 euro. 

Voor een afspraak te maken, ga dan naar het contactformulier onderaan deze pagina.

Als je liever (seksueel) oplossingsgericht wil duiken in een of meerdere sessies, dan kan dit tijdens een seks- & intimiteitscoaching.

Maak hier een afspraak

Met het versturen van je bericht en/of het maken van een afspraak ga je akkoord met het huisreglement en algemene voorwaarden. Wij raden je aan deze eerst door te lezen om misverstanden te voorkomen. Klik op het pdf icoontje om deze te lezen.

N.b.: Elise geeft momenteel enkel duo- en vier-handen massages

CONTACT

Praktisch & bereikbaarheid

Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken of vragen te stellen.

Tussen het maken van een afspraak en de invulling daarvan ligt meestal een week tot anderhalve week.  Een enkele keer kan het ook sneller. Voor het boeken van een afspraak waar we beiden voor ingezet worden kan de wachttijd oplopen tot vier weken.

Het is fijn als je van te voren gedoucht hebt.  Indien nodig, als je recht van het werk komt bijvoorbeeld, kun je ook in de praktijk douchen.

Adres:  Bergestraat 36 te Holsbeek 

Holsbeek ligt nabij Brussel, Leuven, Kessel-Lo en Aarschot.

Bergestraat nr 36 is mede te herkennen aan een groene ijzeren poort met een taxus aan de zijkant. Je kunt gewoon door de poort naar binnen wandelen. Dan wandel je rechtsom het eerste gebouw en vind je aan de rechterzijde van hetzelfde gebouw de ingang van de praktijk. Dit is een bruine deur met een groot raam en kattenluik.

 

Kom je met het openbaar vervoer? Met de bus vanuit station Leuven: lijn 310 Leuven – Aarschot.

Afstappen halte HOLSBEEK BOOMKWEKERIJ. Als je van Leuven komt is het even doorstappen in dezelfde richting als de bus rijdt en dan de eerste straat links en 200m doorstappen.

© 2019 webdesign: Elise. Massage fotografie: Jilliebillie & Onno Veerman

  • Facebook Social Icon