mmx6u0hOz91s4ycqoo1_1280.jpg

Tantra traject

 

Ik (Menso) bied je de mogelijkheid om te onderzoeken en te ervaren hoe tantra-technieken jou kunnen dienen om bewuster om te gaan met jezelf - en de ander.  
Daarvoor gebruik ik een traject dat bestaat uit 3 sessies die we dan in 1 keer inboeken voor jou, met korting.
Naast de onderstaande massages worden de sessies ondersteund met oefeningen waar ik een aantal voorbeelden zal geven bij het hoofdstukje "Wat kun je verwachten" onderaan deze pagina.

Hoe ziet dit traject eruit?

° Intake plus 1e tantra massage

Hierbij kijken we samen wat je intentie is, waar je grenzen en wensen liggen. Op maat van jouw behoeftes en situatie stel ik een traject samen voor jou met massage, oefeningen en reflectie-momenten ter integratie. We overlopen dit samen voor deze eerste massage. Mocht ik (of jij) het gevoel hebben tijdens of na de massage dat er bepaalde onderwerpen meer naar boven komen, stel ik het traject bij waar nodig. 
 

° 2e massage

Een massage met een meer uitgebreide Yoni (Sanskriet voor vagina)/ Lingam (Sanskriet voor penis) behandeling, indien dit wenselijk is. Ook dit wordt uiteraard in samenspraak beslist. 

° 3e massage

Een massage met uitnodiging tot een krachtiger ervaren van innerlijke en/of seksuele energiestromen door middel van ademhaling, beweging en geluid. Hierbij gaat het steeds om een uitnodiging. Je bent uiteraard niet verplicht om bijvoorbeeld je stem te gebruiken als je je daar niet goed bij voelt. Deze drie expressiemogelijkheden kunnen vaak nog vrijer worden dan ze al zijn. Als je deze meer inzet, zul je snel merken dat er meer vreugde, meer plezier, een dieper genot en een gevoel van meer ruimte en vrijheid beschikbaar is.

 

Wat kun je verwachten?

Een integere en een op jouw maat aangeboden begeleiding tijdens het hele proces en na elke massage bespreken we wat jij hebt ervaren: wat ben je tegengekomen van gevoelens, waar was er een goede doorstroming? Wat heeft je ervan weerhouden om meer openheid te ervaren? Wat voelde van je lichaam? Hoe kun je dit integreren in je (seksuele) leven?

IMG_4404.JPG

Dit zijn een aantal voorbeelden van tantra-oefeningen die aan bod kunnen komen in het traject:

 

° Yoni/Lingam

° Oogcontact oefeningen

° Aanrakingsoefeningen

° Ritual play

° Grensafbakening/Toestemming oefeningen

° Mindful Masturbation

° De-armoring

Mijn intentie is dat je een bredere invulling en meer vrijheid kan ervaren van jouw unieke seksuele energie en jouw expressie daarvan.  Omdat ik ervan overtuigd ben èn ervaar dat een fijne en bevredigende seksbeleving bijdraagt tot meer geluk en vreugde.

Lees hier een inspirerende tekst op mijn blog over deze "openheid" te ervaren.

Ik geef het tantra traject aan zowel mannen als vrouwen. Alle genders en seksuele oriëntaties heet ik welkom. Mocht je graag verkennen wat je erotische blauwdruk is, dan kan dit meegenomen worden in een tantra traject. Check ook zeker alle mogelijke opties in het BETANTRA HUIS overzicht op onze tantra-visie pagina.

Belangrijk

One-Way Touch: bij alle massages is het een One-Way Touch: je wordt binnen de grenzen en wensen aangeraakt die we van te voren bespreken en die soms tijdens de massages nog worden herhaald. De massages zijn er voor jou en er vindt géén seksuele uitwissing plaats! Ik draag kledij en behandel op een massagetafel.

​​

Praktisch

De sessies duren elk een uur. In totaal mag je anderhalf uur uittrekken voor het geheel per afspraak, met het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte.  Ontdek de korting op de tarieven pagina.

 

Als je liever (seksueel) oplossingsgericht wil duiken in een of meerdere sessies, dan kan dit tijdens een intimiteitscoaching.