Maak hier een afspraak

Praktisch & bereikbaarheid

Hier vind je alle praktische informatie over de massages en bereikbaarheid.

Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken of vragen te stellen.

Tussen het maken van een afspraak en de invulling daarvan ligt meestal een week tot anderhalve week.  Een enkele keer kan het ook sneller.

Het is fijn als je van te voren gedoucht hebt.  Indien nodig, als je recht van het werk komt bijvoorbeeld, kun je ook in de praktijk douchen.

Adres:  Bergestraat 36 te Holsbeek 

Holsbeek ligt nabij Brussel, Leuven, Kessel-Lo en Aarschot.

Neem de afrit 21 op de autosnelweg E314, Lummel Leuven, en volg richting Holsbeek. Na 1 km rij je de bebouwde kom van Holsbeek binnen en zie je aan de rechterkant de kerk en een klein kruispunt. Je rijdt rechtdoor.

Na 100 meter zie je het volgende kruispunt en draai je links met de bocht mee, richting Kortrijk-Dutsel.

De derde zijstraat links is de Bergestraat. Het is de zijstraat net voorbij Boomkwekerijen van Goidenshoven. Je rijdt na ongeveer 200 meter de Bergestraat in, nr. 36 is aan uw linkerkant.  

 

Nr 36 is mede te herkennen aan een groene ijzeren poort met een taxus aan de zijkant. Je kunt gewoon door de poort naar binnen wandelen en dan zie ik je wel verschijnen.

 

Met de bus: lijn 310 Leuven – Aarschot.

Afstappen halte HOLSBEEK BOOMKWEKERIJ. Als je van Leuven komt is het even doorstappen in dezelfde richting als de bus rijdt en dan de eerste straat links en 200m doorstappen.

© 2019 webdesign: Elise. Massage fotografie: Jilliebillie & Onno Veerman

  • Facebook Social Icon

Prostaatmassage

 

Over prostaatmassages bestaan heel wat misverstanden en vooroordelen. Daarom geef ik graag wat meer uitleg over de prostaatmassages die ik aanbied.

 

De prostaatklier, die voor het prostaatvocht zorgt, is bij de man zowel uitwendig als inwendig te masseren. Uitwendig is het te bereiken via het perineum – het gebied tussen de ballen en de anus – en inwendig via de anus. De prostaat voelt dan aan als een lichte zwelling van het weefsel en is gevoeliger dan het omringende weefsel. Ook vrouwen hebben een prostaatklier, de zogenaamde G-plek of vrouwelijke prostaat.

Voor veel mannen is de prostaat een onbekend gebied omdat het vaak met homoseksualiteit gelinkt wordt of omdat de anus ervaren wordt als ‘vies’. Er zijn gevoelens van schaamte en afkeer mee verbonden en ook voor vrouwen is het dikwijls een ‘no-go- area`.  Ook hier weer geldt: onbekend maakt onbemind.

Daardoor zit er vaak veel spanning op en rond de prostaat en is een vrije, seksuele stroom minder mogelijk. Al mijn massages draaien rond het vrijmaken van deze energie, ook de prostaatmassage.
Het belangrijkste effect van deze massage is het loslaten van stress waardoor een diepe ontspanning mogelijk is, die soms dagen nawerkt. Er zijn vaak meerdere sessies nodig voordat de levensenergie, die zich in de loop der jaren heeft vastgezet, echt weer voluit kan doorstromen.
Een prostaatmassage kan ook een heel prettige ervaring zijn die je de kans biedt een van de meest sensuele gebieden van je lichaam te exploreren. Mannen die bekend zijn met het laten circuleren van levensenergieën in het lichaam zullen merken dat de circulatie nadien veel sterker kan doorstromen in hun bekken en dat deze massage hun sensualiteit en overgave vergroot.

Omdat een prostaatmassage een erg  intiem gebeuren is, is het belangrijk dat je vertrouwen voelt in je masseur, dat je je kunt ontspannen en dat je eventuele vooroordelen los laat.

Mannen die dit avontuur willen ervaren raad ik aan kort voor de massage naar het toilet te gaan zodat de darmen zo leeg mogelijk zijn en schoon. Uiteraard staat hygiëne voorop en werk ik met een zeer dunne vinylhandschoen.

En ook bij deze massage is een gesprekje vooraf belangrijk zodat je kunt aangeven wat je verwachtingen en wensen zijn.

Praktisch

 

Een prostaatmassage (tantramassage waarbij tevens de prostaat in- en uitwendig wordt gemasseerd) duurt minstens een uur tot ongeveer anderhalf uur en kost 100 euro.