• Betantra

Slapende honden wél wakker maken


Het is al iets moois als je je droompartner hebt gevonden waarmee je moeiteloos intiem kunt zijn op allerlei plaatsen en manieren. Zeker in de eerste “levensjaren” van de relatie zorgen allerlei hormonen voor een exra bedding.

Het feit dat ik een partner heb aangetrokken die veruit boven anderen steekt in mijn beleving is echter niet voldoende om dit gevoel van doorstroming te kunnen verderzetten. Ik heb na enkele jaren ontdekt dat de kans dat ik me afgeleid ga voelen tijdens het vrijen er langzaam in sluipt. Dit, omdat ik niet meer bezig was met mijn partner te moeten winnen voor mezelf, plus de afname van de eerder vermelde hormonen. Ook het feit dat ik door schijnbare herhaling meer mijn aandacht laat verschuiven naar andere domeinen in mijn leven droeg hier aan bij.

Toch is er een ingang te vinden naar meer doorstroming, zonder dat het geforceerd terugvinden van “vroeger” is of het vasthouden van idealen. Door middel van tantra-technieken samen te beoefenen - die we in onze Betantra-praktijk in de belevingsessies uitdiepen samen - die gepaard gaan met adem, beweging en geluid, kun je meer aandachtig “rusten” in het moment van het vrijen. Met rusten bedoel ik niet lui achterover hangen en je partner al het werk laten doen (soms wel, fysiek gezien ;-), maar rusten in het overzicht dat je binnenkrijgt aan prikkels en daar niet voor wegrennen maar juist er in verder duiken. Aandacht voor de blik van je liefdevolle partner, zijn/haar aanrakingen, bewegingen, hoe je lichaam écht aanvoelt, het gevoel van te zoenen, de vrije expressie in je bekken te ervaren. En dit alles zonder er iets van te verwachten of te maken. Je hoeft nergens naar toe, geen climax. Dit kun je uiteraard afspreken om eens naar toe te werken, maar als het gaat om echt te zakken in het moment kun je dit soort verwachtingen beter laten varen en daardoor het varen door de ontdekkingstocht zelf als genot waarnemen.

Mocht je hier ook je eigen verhaal in herkennen en geprikkeld zijn om weer meer uit je liefdevolle seksuele leven te halen - vanuit de capaciteit die altijd klaarstaat om aangewakkerd te worden-  wees welkom! (Elise, 2019)

Maak hier een afspraak

Met het versturen van je bericht en/of het maken van een afspraak ga je akkoord met het huisreglement en algemene voorwaarden. Wij raden je aan deze eerst door te lezen om misverstanden te voorkomen. Klik op het pdf icoontje om deze te lezen.

N.b.: Elise geeft momenteel enkel duo- en vier-handen massages

CONTACT

Praktisch & bereikbaarheid

Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken of vragen te stellen.

Tussen het maken van een afspraak en de invulling daarvan ligt meestal een week tot anderhalve week.  Een enkele keer kan het ook sneller. Voor het boeken van een afspraak waar we beiden voor ingezet worden kan de wachttijd oplopen tot vier weken.

Het is fijn als je van te voren gedoucht hebt.  Indien nodig, als je recht van het werk komt bijvoorbeeld, kun je ook in de praktijk douchen.

Adres:  Bergestraat 36 te Holsbeek 

Holsbeek ligt nabij Brussel, Leuven, Kessel-Lo en Aarschot.

Bergestraat nr 36 is mede te herkennen aan een groene ijzeren poort met een taxus aan de zijkant. Je kunt gewoon door de poort naar binnen wandelen. Dan wandel je rechtsom het eerste gebouw en vind je aan de rechterzijde van hetzelfde gebouw de ingang van de praktijk. Dit is een bruine deur met een groot raam en kattenluik.

 

Kom je met het openbaar vervoer? Met de bus vanuit station Leuven: lijn 310 Leuven – Aarschot.

Afstappen halte HOLSBEEK BOOMKWEKERIJ. Als je van Leuven komt is het even doorstappen in dezelfde richting als de bus rijdt en dan de eerste straat links en 200m doorstappen.

© 2019 webdesign: Elise. Massage fotografie: Jilliebillie & Onno Veerman

  • Facebook Social Icon