• Betantra

Hart en handen

Massage is een van de mooiste cadeaus die je kunt geven: aan een ander  en aan jezelf. Van aanraken en aangeraakt worden voel je je gelukkiger. En het is ook een prachtige manier om je verbonden te voelen.

Waar je ook komt, al is het in een ver afgelegen dorp in een uithoek van de wereld, mensen kennen de kracht van massage. We weten allemaal dat het ontspannend werkt. Om elkaar met aandacht en liefde aan te raken. Dat we dan vanzelf rustiger gaan ademen, knellende gedachten uit ons hoofd wegvloeien en gevoelens van stress verdwijnen. Daar hebben we geen wetenschappelijke bewijzen voor nodig, - al zijn die er in overvloed -, dat ervaren we letterlijk aan den lijve. Alleen al een kus op je wang of een arm om je heen kan wonderen doen.

Intuïtief weten we al eeuwenlang dat aanraken essentieel is, dat het voeding is voor lichaam en geest. Elke cultuur heeft haar eigen accenten maar wat het gemeenschappelijke is: tijdens een massage ontmoeten handen en hart elkaar. De masseur geeft liefdevolle aandacht – en krijgt zelf ook een prachtig cadeau. Wat je geeft, krijg je ook, op een iets andere manier.

Wetenschappers hebben opgemerkt dat het regelmatig gebeurt dat beide harten synchroon gaan slaan – je smelt als het ware even samen.

Het is dan ook niet overdreven te stellen dat de wereld er mooier van wordt als we elkaar meer aanraken en masseren.

(vrij uit een tekst van Happinez)

Maak hier een afspraak

Met het versturen van je bericht en/of het maken van een afspraak ga je akkoord met het huisreglement en algemene voorwaarden. Wij raden je aan deze eerst door te lezen om misverstanden te voorkomen. Klik op het pdf icoontje om deze te lezen.

N.b.: Elise geeft momenteel enkel duo- en vier-handen massages

CONTACT

Praktisch & bereikbaarheid

Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken of vragen te stellen.

Tussen het maken van een afspraak en de invulling daarvan ligt meestal een week tot anderhalve week.  Een enkele keer kan het ook sneller. Voor het boeken van een afspraak waar we beiden voor ingezet worden kan de wachttijd oplopen tot vier weken.

Het is fijn als je van te voren gedoucht hebt.  Indien nodig, als je recht van het werk komt bijvoorbeeld, kun je ook in de praktijk douchen.

Adres:  Bergestraat 36 te Holsbeek 

Holsbeek ligt nabij Brussel, Leuven, Kessel-Lo en Aarschot.

Bergestraat nr 36 is mede te herkennen aan een groene ijzeren poort met een taxus aan de zijkant. Je kunt gewoon door de poort naar binnen wandelen. Dan wandel je rechtsom het eerste gebouw en vind je aan de rechterzijde van hetzelfde gebouw de ingang van de praktijk. Dit is een bruine deur met een groot raam en kattenluik.

 

Kom je met het openbaar vervoer? Met de bus vanuit station Leuven: lijn 310 Leuven – Aarschot.

Afstappen halte HOLSBEEK BOOMKWEKERIJ. Als je van Leuven komt is het even doorstappen in dezelfde richting als de bus rijdt en dan de eerste straat links en 200m doorstappen.

© 2019 webdesign: Elise. Massage fotografie: Jilliebillie & Onno Veerman

  • Facebook Social Icon