Maak hier een afspraak

Praktisch & bereikbaarheid

Hier vind je alle praktische informatie over de massages en bereikbaarheid.

Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken of vragen te stellen.

Tussen het maken van een afspraak en de invulling daarvan ligt meestal een week tot anderhalve week.  Een enkele keer kan het ook sneller.

Het is fijn als je van te voren gedoucht hebt.  Indien nodig, als je recht van het werk komt bijvoorbeeld, kun je ook in de praktijk douchen.

Adres:  Bergestraat 36 te Holsbeek 

Holsbeek ligt nabij Brussel, Leuven, Kessel-Lo en Aarschot.

Neem de afrit 21 op de autosnelweg E314, Lummel Leuven, en volg richting Holsbeek. Na 1 km rij je de bebouwde kom van Holsbeek binnen en zie je aan de rechterkant de kerk en een klein kruispunt. Je rijdt rechtdoor.

Na 100 meter zie je het volgende kruispunt en draai je links met de bocht mee, richting Kortrijk-Dutsel.

De derde zijstraat links is de Bergestraat. Het is de zijstraat net voorbij Boomkwekerijen van Goidenshoven. Je rijdt na ongeveer 200 meter de Bergestraat in, nr. 36 is aan uw linkerkant.  

 

Nr 36 is mede te herkennen aan een groene ijzeren poort met een taxus aan de zijkant. Je kunt gewoon door de poort naar binnen wandelen en dan zie ik je wel verschijnen.

 

Met de bus: lijn 310 Leuven – Aarschot.

Afstappen halte HOLSBEEK BOOMKWEKERIJ. Als je van Leuven komt is het even doorstappen in dezelfde richting als de bus rijdt en dan de eerste straat links en 200m doorstappen.

© 2019 webdesign: Elise. Massage fotografie: Jilliebillie & Onno Veerman

  • Facebook Social Icon

Intimiteitscoaching voor koppels

 

Wij bieden lichaamsgerichte coaching-sessies aan voor koppels.
Het is bedoeld voor partners die verdieping en sprankeling willen ervaren in hun relatie, en dit willen uitbreiden.
 
We hebben beiden veel ervaring met het bewust en diepgaand ervaren van de partner-relatie. We vinden het verrijkend en verfrissend en ook gewoon leuk om samen yoga, massage en verbindende houdingen en oefeningen met elkaar uit te wisselen. We merken iedere keer weer dat we elkaar écht kunnen ontmoeten. Dit vinden we te mooi om voor onszelf te houden.



Binnen deze vorm van coaching kunnen verbindende elementen aan bod komen zoals:

 

° Tantrische partner yoga

° Tantra massage technieken

° Ademhalingsoefeningen

° Spelen met aanraking binnen de concepten "geven en ontvangen, toestaan en nemen"

Deze tantrische oefeningen en structuren zijn gericht op het openen en verdiepen van de hart- en levensenergie in jezelf. Je wordt uitgenodigd dit op een speelse en ongedwongen manier in contact te brengen met je partner.

De sessies gebeuren telkens in een persoonlijke, ongedwongen sfeer. Bij interesse kan er gemasseerd worden met olie op de huid. Voor alle duidelijkheid: wij begeleiden jou en je partner hier enkel in.

 

Alle benodigdheden, zoals kussentjes, yogamatten en dekentjes zijn hier aanwezig.

Verloop van de opeenvolgende sessies:

In de eerste sessie maken we kennis en laten we licht schijnen op jullie relatie-dynamiek: jullie kwaliteiten en groeipunten binnen de relatie. In een intakegesprek zullen we bespreken rond welke noden we de oefeningen zullen schetsen voor de komende sessies. Als het al snel helder is kan het zijn dat we in de eerste sessie al een duik wagen in dit avontuur. Daarna zetten we dit verder in de opvolgende sessies met oefeningen en structuren die we jullie daarin aanreiken.

 

Praktisch

° De kennismakings-sessie van 1,5 uur bedraagt 70 euro per persoon.

° De daarop volgende oefen-sessies op maat van 2u bedragen 90 euro per persoon.

° Hebben jullie na de tweede sessie de smaak te pakken en wensen jullie dieper te duiken in een langere sessie?

We bereiden voor jullie dan een tantrische belevingsessie voor van 2,5u voor 110 euro per persoon.

Telkens houden we rekening met jullie wensen en begrenzingen.​

Als jullie bereid zijn om mee te duiken, kunnen er wonderen gebeuren

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheid tot een kennismakings sessie, die kan uitgroeien tot een reeks op maat? Dan kun je ons contacteren via het contactformulier onderaan deze pagina of via "Praktisch" in het menu hierboven. We heten jullie van harte welkom,

Menso en Elise

Menso biedt ook coaching sessies aan voor koppels, waarin de nadruk meer gelegd wordt op (seksueel) oplossingsgericht werk.