Levels

Het spectrum van doorstroming

Het is handig om dit even door te nemen om te zien waar je staat op jouw tantra-pad of waar je verwachtingen of wensen liggen. Deze levels zijn niet afgebakend. Ze kunnen je als richtlijnen helpen, indien je voor het inleidende gesprek geen idee hebt van wat er allemaal kan. Geen verplichting dus om dit te vermelden bij je aanvraag.

 

Level 1

Je ontvangt een ontspannende tantra massage waarbij je gehele lichaam wordt aangeraakt, je seksuele opwinding kan opkomen, of niet, en die energie zal worden opgenomen in het gebeuren.
Ideaal om kennis te maken met onze werkwijze, voor zachte heling en stress loslaten.

Level 2

 

Een tantra massage die specifiek bedoeld is om je bewuster te laten worden hoe je seksuele energie stroomt en waar die eventueel blokkeert. Beperkende overtuigingen, schuld- en schaamtegevoelens worden meer  bewust gemaakt en kunnen losser worden.  Spierspanningen en bindweefsel die minder elastisch is geworden worden onder zachtjes en doeltreffend onder handen genomen, voornamelijk in je bekken. En voor vrouwen ook in en rond je yoni.

Level 3  

 

Om Level 3 te ontvangen is het noodzakelijk dat je ervaring hebt met tantra (massages), bewustwording op vlak van adem & energiewerk zoals yoga, tai chi, meditatie of een soortgelijke level 1 of 2-massage bij Betantra of elders hebt gedaan. Dit is een intensieve tantra massage waarbij er specifiek gewerkt wordt rond het opwekken van je erotische energie en je opwinding wordt gebruikt om je hele lichaam ermee op te laden. Ademhaling, beweging en je stem kun je ook meer gaan inzetten. Er wordt veel aandacht besteed om  je bekkenenergie te verbinden met je hartenergie. Je wordt van te voren of tijdens de massage aangemoedigd om te communiceren wat je wel of niet fijn vindt, waar je meer of juist minder druk of wilt, etc. Het is een samen op reis gaan om te ontdekken wat je potentieel is. Er wordt niet zozeer gewerkt naar een orgasme – meer naar je orgastisch voelen zonder ontlading, al kan het zijn dat het toch gebeurt en dat is uiteraard ook helemaal ok.