Levels

Types massage

Level  1  - ontspannende tantra massage waarbij je gehele lichaam wordt aangeraakt, je seksuele opwinding  kan opkomen, of niet, en die energie zal worden opgenomen in het gebeuren.
Ideaal om kennis te maken met onze werkwijze, voor zachte heling en stress loslaten.

Level 2 – tantra-massage die specifiek bedoeld is om je bewuster te laten worden hoe je seksuele energie stroomt en waar die eventueel blokkeert. Beperkende overtuigingen, schuld- en schaamtegevoelens  worden meer  bewust gemaakt en kunnen losser worden.  Spierspanningen en bindweefsel die minder elastisch is geworden worden onder zachtjes en doeltreffend onder handen genomen, voornamelijk in je bekken. En voor vrouwen ook in en rond je yoni.

Level  3  - een intensieve tantra-massage waarbij er specifiek gewerkt wordt rond het opwekken van je erotische energie en je opwinding wordt gebruikt om je hele lichaam ermee op te laden. We doen  eerst een kort ontmoetings-ritueel met elkaar, daarna doe je onder begeleiding een specifieke ademhalingsoefening ter voorbereiding. Ook zul je gedurende de massage worden aangemoedigd dieper en voller te ademen, evt te bewegen en je stem te gebruiken. Er wordt veel aandacht besteed om  je bekken-energie te verbinden met je harts-energie. Je wordt aangemoedigd om te communiceren wat je wel of niet fijn vindt, waar je meer of juist minder druk of wilt, etc. Het is een samen op reis gaan om te ontdekken wat je potentieel is.
Er wordt niet zozeer gewerkt naar een orgasme – meer naar je orgastisch voelen zonder ontlading, al kan het zijn dat het toch gebeurt en dat is uiteraard ook helemaal ok.

Om Level 3 te ontvangen is het noodzakelijk dat je ervaring hebt met tantra(-massages), en een level 1 of 2-massage bij Betantra hebt gedaan.

Afspraak maken

Om meteen een afspraak te maken klik hier.

Terugkeren

Mogelijk werd je vanuit een van onze massage-pagina's doorverwezen naar deze "Levels" pagina. Klik op het pijltje terug vanuit je browser om terug te keren, of via de pagina in ons aanbod in het menu hierboven. Om terug te keren naar het contactformulier kun je ook vanuit deze pagina naar beneden scrollen.

Maak hier een afspraak

Met het versturen van je bericht en/of het maken van een afspraak ga je akkoord met het huisreglement en algemene voorwaarden. Wij raden je aan deze eerst door te lezen om misverstanden te voorkomen. Klik op het pdf icoontje om deze te lezen.

CONTACT

Praktisch & bereikbaarheid

Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken of vragen te stellen.

Tussen het maken van een afspraak en de invulling daarvan ligt meestal een week tot anderhalve week.  Een enkele keer kan het ook sneller. Voor het boeken van een afspraak waar we beiden voor ingezet worden kan de wachttijd oplopen tot vier weken.

Het is fijn als je van te voren gedoucht hebt.  Indien nodig, als je recht van het werk komt bijvoorbeeld, kun je ook in de praktijk douchen.

Adres:  Bergestraat 36 te Holsbeek 

Holsbeek ligt nabij Brussel, Leuven, Kessel-Lo en Aarschot.

Bergestraat nr 36 is mede te herkennen aan een groene ijzeren poort met een taxus aan de zijkant. Je kunt gewoon door de poort naar binnen wandelen. Dan wandel je rechtsom het eerste gebouw en vind je aan de rechterzijde van hetzelfde gebouw de ingang van de praktijk. Dit is een bruine deur met een groot raam en kattenluik.

 

Kom je met het openbaar vervoer? Met de bus vanuit station Leuven: lijn 310 Leuven – Aarschot.

Afstappen halte HOLSBEEK BOOMKWEKERIJ. Als je van Leuven komt is het even doorstappen in dezelfde richting als de bus rijdt en dan de eerste straat links en 200m doorstappen.

© 2019 webdesign: Elise. Massage fotografie: Jilliebillie & Onno Veerman

  • Facebook Social Icon