Seks- & intimiteitscoaching

Ik (Menso) geef zowel aan koppels als singles naast massages ook coaching. Ik merk in mijn praktijk dat er regelmatig issues zijn rond het vrijuit beleven van seksualiteit en het durven verbinden - individueel en onderling - vanuit het hart. Coaching helpt om hier meer inzicht te krijgen en oplossingsgericht te werken naar een meer bevrijde seksualiteits- en intimitieitsbeleving. Want seksualiteit en intimiteit hebben de potentie om krachtige bronnen te zijn van pure levenslust.

Zonder oordeel of taboe gaan we samen op pad om duidelijk te krijgen waar de groeimogelijkheden zijn.

Onderscheid tussen deze coaching en de belevings-sessies die ik samen met Elise geef (enkel aan koppels)

is dat hier meer (seksueel) oplossingsgericht gewerkt wordt. Samen met Elise gaat het meer om belevingsgericht intimiteit te ervaren en van daaruit inzicht en bevrijding te krijgen. Uiteraard zijn er soms ook overlappingen.

Zoals ook bij het tantra-traject, is onderstaand lijstje een opsomming van veelvoorkomende moeilijkheden:

° Contact leggen

° Intimteit ervaren

° Grenzen aangeven

° Schuld en/of schaamte rond je seksuele energie

° Ejaculatiebeheersing en orgasme bewustwording

° Doorstroming van seksuele energie naar je hart of vice-versa

Een aantal voorbeelden van tantra-oefeningen die aan bod kunnen komen tijdens een coachingsessie:

° Oogcontact oefeningen

° Aanrakingsoefeningen

° Yoni/Lingam/Anal mapping

° Ritual play

° Grensafbakening/Toestemming oefeningen

° Mindful Masturbation

Deze kunnen zowel alleen (met mij als mogelijke oefen-partner) als samen met je partner gedaan worden. Je hebt de keuze uiteraard om deze oefeningen naakt of gekleed te doen, of onder een dekentje.

Mijn intentie is dat je een bredere invulling en meer vrijheid kan ervaren van jouw of jullie unieke seksuele energie en jouw of jullie expressie daarvan.  Omdat ik ervan overtuigd ben èn ervaar dat een fijne en bevredigende seksbeleving bijdraagt tot meer geluk en levensvreugde.

 

Praktisch

De sessie zelf duurt een uur en kan iets uitlopen. In totaal mag/mogen je/jullie anderhalf uur uittrekken voor het geheel van de afspraak, met het gesprek ervoor en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. 

Voor alle duidelijkheid: gedurende de sessie ben ik gekleed, óók wanneer ik mij als oefen-partner inzet.

De prijs die ik hanteer voor dit geheel is 100 euro. Deze prijs is onafhankelijk van of je individueel komt of met twee.

Wil je meer informatie over de mogelijkheid tot een sessie, kun je mij contacteren via het  contactformulier onderaan deze pagina.

Maak hier een afspraak

Met het versturen van je bericht en/of het maken van een afspraak ga je akkoord met het huisreglement en algemene voorwaarden. Wij raden je aan deze eerst door te lezen om misverstanden te voorkomen. Klik op het pdf icoontje om deze te lezen.

N.b.: Elise geeft momenteel enkel duo- en vier-handen massages

CONTACT

Praktisch & bereikbaarheid

Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken of vragen te stellen.

Tussen het maken van een afspraak en de invulling daarvan ligt meestal een week tot anderhalve week.  Een enkele keer kan het ook sneller. Voor het boeken van een afspraak waar we beiden voor ingezet worden kan de wachttijd oplopen tot vier weken.

Het is fijn als je van te voren gedoucht hebt.  Indien nodig, als je recht van het werk komt bijvoorbeeld, kun je ook in de praktijk douchen.

Adres:  Bergestraat 36 te Holsbeek 

Holsbeek ligt nabij Brussel, Leuven, Kessel-Lo en Aarschot.

Bergestraat nr 36 is mede te herkennen aan een groene ijzeren poort met een taxus aan de zijkant. Je kunt gewoon door de poort naar binnen wandelen. Dan wandel je rechtsom het eerste gebouw en vind je aan de rechterzijde van hetzelfde gebouw de ingang van de praktijk. Dit is een bruine deur met een groot raam en kattenluik.

 

Kom je met het openbaar vervoer? Met de bus vanuit station Leuven: lijn 310 Leuven – Aarschot.

Afstappen halte HOLSBEEK BOOMKWEKERIJ. Als je van Leuven komt is het even doorstappen in dezelfde richting als de bus rijdt en dan de eerste straat links en 200m doorstappen.

© 2019 webdesign: Elise. Massage fotografie: Jilliebillie & Onno Veerman

  • Facebook Social Icon