top of page
twin ngc2207_hubble_960.jpg

The conscious loving experience - Two-way touch

 

Waar we in Betantra bij onze massages en sessies de one-way touch hanteren, is er bij Menso ook een sessie waar er two-way touch mogelijk is: the conscious loving experience.

Binnen de wensen en grenzen die we vooraf doornemen kun je gaan exploreren hoe het is om liefdevol in lijfelijke connectie te gaan, in een veilige emotionele bedding. Waar je kan kiezen om geknuffeld te worden, om erotische verlangens te onderzoeken en te ervaren, je bewust te verbinden, om de intimiteit te ervaren in je lichaam. Waar je jouw gevoelens kunt delen van wat er in je omgaat. Om je eigen behoeften op te merken, te vertrouwen, te waarderen en te communiceren.

Deze sessies zijn voedend en verbindend, sensueel en mogelijk seksueel en altijd respectvol binnen de vooraf besproken grenzen.

Bij dit alles ben ik met mijn liefdevolle aandacht aanwezig en ga ik in wisselwerking met jouw verlangens.
Mijn wens is dat je geen schroom voelt bij het durven vragen naar wat je wilt exploreren. Het kan alvast helpen dat je weet dat ik van geen enkele vraag terugschrik. Die vragen kunnen in de blauwdruk vallen van het energetische, het sensuele, het seksuele, de kink - of een combinatie van dit alles - zie voor meer info over de
erotische blauwdruk op deze website.

Ook al schrik ik nergens van terug, tegelijkertijd bekijk ik ook wat er mogelijk is binnen mijn grenzen, en zal die altijd helder naar jou communiceren.

Nb. er vindt geen penetratie plaats van mijn lingam in de yoni.

Aarzel zeker niet om mij te contacteren via het contactformulier met je mogelijke vragen.

Om elkaar te leren kennen en om te weten of het klikt kan ik deze sessie alleen aanbieden na jou eerst een tantra massage te geven tijdens een voorafgaande afspraak. Daarna kunnen we een gesprek hebben om te kijken wat er mogelijk is voor jou.
Heb je al een keer een massage ontvangen bij mij? Dan kun je uiteraard meteen deze unieke sessie boeken.

Lichamelijke intimiteit is iets wat zo belangrijk, zelfs noodzakelijk kan zijn voor je welbevinden. Door voor deze sessie te kiezen kun je, zonder dat er iets moet, jezelf een cadeau doen die je vervult en zelfvertrouwen geeft en waar je verlangens mogen stromen.

Deze exclusieve sessie duurt in totaal ongeveer 2,5u. Met gesprek vooraf en afronding erbij mag je hier  ongeveer 3u voor uitrekenen. De kostprijs hiervoor vind je terug op de tarievenpagina.

bottom of page